Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ekrem Ekşioğlu kim la? 34 yaşındaki vasat futbolcuyu mu uygun gördünüz bize? Yorumsuz.

34cimbom34@34cimbom3437 snnanide sorun yok hatta bitti sayılır diğer kanatada arda düşünülüyor çok ısrarcı fatih hoca

goygoycular türemiş yine..

34cimbom34@34 bu mesajı yazarken burnunu karıştırıyordu derken elindeki kolayı apış arasına döktü. - enneeeeee selpaaaaaak!!!

Arda gelir mi gelmez mi bilemem kendi öz evladımız olmasına rağmen gelmesi beni hiç heyecanlandırmıyor....

Hiç bir duyum almadım ama çok büyük bir ihtimalle Nani'yi aldık ve seçim günü açıklanacak.

ps4 de wireless tekonolojisi çok gelişmiş.Sony ile anlaşma yapıp tribüne kit koyduracaklarmış yabancılar maçı izlerken sıkılmasınlar diye..

Bunlar harbi mal. Kendileri de tribünde 4 yabancı oturtacaklar. Bi tek Alper'le şampiyon olacağını zannediyorlar. Neyse sezon başlasın Drogba ellerine sıkıştırı verir :D

ouuuuuuuuv Nani :ayatollah:

Kusura bakmada forumda kendime kız aramıyorum. Tipim değilsin kısmet işte.

hem iticisin hemde beyin yoksunu

bir insan itici olmasi icin ilaki kadin erkek iliskisi olmasi lazim degil

senin agzindan cöp cikaranlar yeterli oluyor itici olmak icin

beni devam rahatsiz edersen seni sikayet ederim cünkü seni gibi itici tipler baska dilden anlamiyor

nani sadece ortaya atılmış bir isim , ama taraftar drogba gibi çok isterse bu transferin önü açılır menajeri mendes çok kurnaz bir adam medyayla sürekli iletişimdeymiş bu haberleri görünce iyice medyayı ve taraftarı gazlayıp düşüşteki oyunucusunun piyasasını arttırmaya calısıyor . Nani gelmeyecek

:lol: kim gelecek amcan mı

Bu şerefsiz fb yönetimi niye 6+2+2'ye karşı ? planlarımızı yaptık diyorlar. Ne planıymış bu? yabancılara siz yedekte oturamazsınız mı demişler?

ya bunlarda söyle yönetim anlayisi var. biz ne istiyorsak onlar karsi cikiyor. biz ne diyorsak ilaki tersini söylemeye mecburlar. basbakan rte diyelim yok degil demeyen cikmazsa bunlarin arasindan bir tanesi disimi kirarim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt