Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hem iticisin hemde beyin yoksunu

bir insan itici olmasi icin ilaki kadin erkek iliskisi olmasi lazim degil

senin agzindan cöp cikaranlar yeterli oluyor itici olmak icin

beni devam rahatsiz edersen seni sikayet ederim cünkü seni gibi itici tipler baska dilden anlamiyor

Se inceyi göremediysen senin sorunun bay gereksiz. Şikayet edecekmiş önce klavyenden çıkanlara bir göz at ondan sonra gel konuş. Bu arada bye bye

6+0 değişir bence.Fener ha deyince Meireles'i,Baroni'yi,Yobo'yu,Krasic'i,Stoch'u satabileceğini mi sanıyor?Üstüne bir de Bruno'yu alıp,sol bek ve Cardozo'nun peşine düşmüşler ne cins takım ben anlamadım.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Gökhan Selcuk

Nani Sneijder Arda

Burak

alın size 6 yabancılı kadro... Bu kadro hem ligi silip süpürür hemde şampiyonlar liginde en az çeyrek final oynar... Drogbayi unutmadık merak etmeyin onuda oynatır Fatih hoca yeri gelir Eboue kesik yer yeri gelir Carlinhos kesik yer bi sekilde yer açılır... Bu oyuncularla istediğin sistemi oynatabilirsin 433 - 4231 - 442 - 4312 hatta 352 bile oynar... Bence hocanın kafasında ki kadro bu şekilde... Tek sorun 6+0+4 gelirse ozaman biraz sorun yaşayabiliriz sonuçta bu yabancıları tribüne yollamak istemem hiç birini...

vederson

simic

sancak

ergün teber

dede

şenol can

tosic

ziya edal

eren aydın

çağdaş atan

seric

ferhat öztorun

ivan

bunların arasından evet ekrem ekşioğlu'nu seçtim. yıllardır belediye'de istikrarlı bir şekilde süper ligde oynadı adam. hoş 34 yaşında olduğunu bilmiyordum çok yaşlıyım en fazla 32dir diye düşündüydüm ama ligdeki çoğu sol bekden iyi ve çoğu stperden daha türk olduğu kesin.

Forum da kavga var dediler, uykudan y,uyanıp geldim.

Millet rahatsızlık için özür dilerim ama bazen bazı adamlar ile tartışmak gerekiyor. Tekrardan rahatsızlık için özür dilerim.

Nihat Doğan@NihatDogan_ND4 saO degilde Nani bitmis diyolar ya la.Cok buyuk bir puruz cikmazsa Galatasaray'lilarin gozu aydin

TRT SPOR daki adamlar bildigin gazetelerde cikan haberleri paylasiyor kisacasi salliyorlar habarcilege gel :D

Espri yapamıyorsunda zorlama bence. Bu arada hakaretten dolayı raporladım.

zaten sabahtan beri derdin buydu ama ben senden önce raporladim seni

ve moderatör arkadaslar insafli olursa kimin ceza alacagi beli,senin gibi yetrden anlmayanlar alir ben niye alim

o zevki sana tatirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt