Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bunlarda söyle yönetim anlayisi var. biz ne istiyorsak onlar karsi cikiyor. biz ne diyorsak ilaki tersini söylemeye mecburlar. basbakan rte diyelim yok degil demeyen cikmazsa bunlarin arasindan bir tanesi disimi kirarim :D

Biri adam da demiyor ki

Aziz bey, yıllardır yabancı sınırı kalksın diye bi yerinizi yırttınız. O zamanlar da federasyonun belli bir kararı vardı. Peki o zaman neden kalkmasını istiyordunuz da şimdi istemiyorsunuz?

Haa saat gibi işleyen bi sistemleri falan olsa yanamam da, adamlar teknik direktörsüz transfer yapıyor. Şimdi oturmuş planlamadan konuşuyorlar :D Sanki herşeyleri planlı da bi tek yabancı sınırını kendilerine yediremiyorlar :D

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Gökhan Selcuk

Nani Sneijder Arda

Burak

alın size 6 yabancılı kadro... Bu kadro hem ligi silip süpürür hemde şampiyonlar liginde en az çeyrek final oynar... Drogbayi unutmadık merak etmeyin onuda oynatır Fatih hoca yeri gelir Eboue kesik yer yeri gelir Carlinhos kesik yer bi sekilde yer açılır... Bu oyuncularla istediğin sistemi oynatabilirsin 433 - 4231 - 442 - 4312 hatta 352 bile oynar... Bence hocanın kafasında ki kadro bu şekilde... Tek sorun 6+0+4 gelirse ozaman biraz sorun yaşayabiliriz sonuçta bu yabancıları tribüne yollamak istemem hiç birini...

Gökhan - Nani - Arda için sana En az 30 Milyon Euro Para lazım.

Ciddi ciddi dünya takimi olma yolunda önümüzü kesen TFF ve Fenerbahce olacak. Cok üzücü bi durum.

Nani çok hızlı bir oyuncu kesinlikle fark yaratır.Umarım yabancı sorununu bi şekilde aşıp transfer edebiliriz.

valla bu van gaalla terımı anlamak çok güç nasıl oluyor da adamı çıkarıyorsun

nasıl oluyorda böyle gıderse kadroya gıremez dıyorsun

allah ın sopası yok sneıjder yüzünden hocaya sallyanlar bugün ne düşünüyordur acaba

Marco Cap's Niño ღ @Marc_4vinzetrey2 dkGalatasaray Il On Proposser 12 Milion pour Nani Il Abuse !!!!!!!!

zaten sabahtan beri derdin buydu ama ben senden önce raporladim seni

ve moderatör arkadaslar insafli olursa kimin ceza alacagi beli,senin gibi yetrden anlmayanlar alir ben niye alim

o zevki sana tatirmam

Hakaret ettim mi ben sana hayır.

Sen hakarete kadar raporlamış mıyım hayır. Yeterden anlamamakmış. Lafları et sonra yeter oldu paşam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt