Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Cevap: Transfer Nöbeti
euro mu tl mi
2,750 duydum ama bilemiyorum.
euro mu tl mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2,750 duydum ama bilemiyorum.
heh tam adamini buldun.is görüsmelerinden ömür boyu ban yer:lol:

erman kılıç sizce etkili olur mu arkadaslar yada söyle söyleyim yerli isimler arasında ligin dikkat ceken adamlarından biriydi fakat bizim takımda uzun süre yedek kalma durumu var bu onu geriye götürecektir bu durumda büyük takımlara gelipde 1 sezonda kaybolup gitmeye aday oyunculardan biri olur mu sizce.........
bunların amacı belli piyasadaki yerlileri toplayıp yabancı sınırına destek vermek...baktılar dünya yıldızlarını bir bir topluyoruz , anca böyle bize engel olabilirlrer...![]()
olum bak ben mecazdan anlamıyorum yarın gider oradaki memura kafa atarım.
düzgünce belirt

kemal sunal staylasende ters totem yap,ara o is bana gore degil de kapat telefonu suratlarinabanada hep öyle diyorlar abi 1 senedir bekliyorum arayan yok

lan onu nasil yanlis yazmisimtamam yurtdisina acilacaksan menejerin olurum kardesim
![]()
Ya bu Demirören nasil TFF baskani oldu anlamak mümkün degil gercekten. O zorlu sürecte kendi kulübünü batiran beyinsiz adami nasil oraya koyarlar? Nasil bir ülke bu?
Biraz anlatır mısınMaçta nasıldı
euro mu tl mi
su kayserispor yönetiminden nefret ediyorum, fener yalakasi pislikler. yine süleyman hurma fenere satmis oyuncusunu. sefa bir halta yaramaz zaten, birakin alsinlar. istatistikleri iyi diye haber olup durdu, capsizin teki, bizim bedava erman transferine laf atanlar bonservisle sefa malini aliyor![]()
Evlat olsa sevilmez abi Emrah. Kimse iş vermez ona. bir de kodaman kesimden aşağısına başvuruda bulunmuyor![]()
seni gorunce sabri geliyo la aklima,nasil silecez bu izlenimi bilmiyorum:lol:Bağlanan kişi sanki yataktan anlatiyor gibi (Kisacasi salliyor Hakan Albayrakin duyumlari daha inandirici)(Arda turkiyeye donmeye karar verirse oncelik zaten bizim bunu bulmeyenler var)

Anladığın gibi uygula kanka.![]()
Oyuna sonradan girdi. Aslinda tam aradigimiz pas yapan adam gecen ve dikine oynayan bir oyuncu oldugunu bir kez daha gösterdi. Uzaktan iyi bir sutu da var, az farkli disari cikti.