Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim ne yapıp ne edip Hamit'i sağ beke çekmemiz lazım, yoksa bu yabancı sınırının içinden çıkılmayacak. Sezon öncesi Hamit sağ bekde denense keşke hep.

Ruyamda nani Galatasaray atkisiyla ucaktan iniyordu beyler rahat olun.

sneijderi bi obiye vermeyiz chelsea ye

obi+cole+marin :D

bi bu demba bayı nası kacırdık arkadas

Bizim ne yapıp ne edip Hamit'i sağ beke çekmemiz lazım, yoksa bu yabancı sınırının içinden çıkılmayacak. Sezon öncesi Hamit sağ bekde denense keşke hep.

hamiti sağbekde en az 5 defa izledim eboue=Porsche den sonra Hamit=Hacı Murat ayarında gelir

Şener Gelsin,Serdar kurtulus gelsin daha iyi

şu meloyu 1 sene daha kiralayalım bari. seneye yaşı 30 olan inler artık gelir türkiyeye nasılsa:D ardayı da artık yeter deyip getirirsek, isterse 3 yabancı oynatsın TFF:)

dunyanın neresinde gorulmus sozlesmesinin klubuyle bitmesine 1 yıl kalan oyuncunun 1 yıl kiralandıgı :) 1 yıl kirala seneyede bedava al...Juventus asrın kazıgını yer cimbomdan...Kiralama isini unutun

hamiti sağbekde en az 5 defa izledim eboue=Porsche den sonra Hamit=Hacı Murat ayarında gelir

Şener Gelsin,Serdar kurtulus gelsin daha iyi

Yok ben sezon öncesi biraz denensin diyorum, sezon başladığında duruma göre vazgeçilebilir bu durumdan. Riera bile bir sezon sol bek oynadı, aynı şartlarda Hamit hayli hayli oynar.

lan yeter baslarim simdi boyle federasyona da her sampiyon oldumuzda agzini acmayip susan yonetime !!

Gidin su Tupcuyu tahtindan firlatin atin ..

Olmuyor iste 6 yabancili kadro kurulmuyor bu ulkede ..

Yetenek yokk oglu yok .. Hepsi beceriksiz ..

Sabri/H.Balta Turkiyede en iyi sol ve sag bek olarak piyasa yapmis yabanci sayisi serbest olaydi Bankasyada bile zor oynardilar ...

Yonetime sinir oluyorum son 2 sezondur Sampiyon olup sustular .. Boyle sacma sapan is olmaz .. Tupcu gitmeli

ertem ve bir kaç gazeteci kesin gözüyle bakıyor bu işe

dunyanın neresinde gorulmus sozlesmesinin klubuyle bitmesine 1 yıl kalan oyuncunun 1 yıl kiralandıgı :) 1 yıl kirala seneyede bedava al...Juventus asrın kazıgını yer cimbomdan...Kiralama isini unutun

Neden olmasın ki, sonuçta 1 sene bittiğinde Melo bize gelmek zorunda değil. İmkansız değil ama Juventus en son çare olarak buna başvurabilir. Elinde kalmasındansa yılık ücretinden kurtularak + kiralama bedeli alarak belli bir ölçüde kara geçebilir.

KayseriSporun Fenerli yoneticisi Hurma .. Sefa Yilmaz''i Fenere verecek .:D

Hamitten sağ yapanlar hangi aklahizmet ediyor.. Ozaman Baltayi'da sağ bek yapalim bi kontenjan daha açilir..

Bek dedigin hizli olacak.. Hamit TIR gibi

juve ile kontratı 2015te bitiyor , bu sene de kiralarsak bi 1.75 daha veririz kira bedeli , adamlar satmadıkları ve kullanmayacakları oyuncudan toplam 5 milyon cukkalamış olurlar , seneye de bize 5e satarlar etti sana 10

yaptığım bürün kadrolar 7 yabancılı oluyor

Muslera/Onur

Veysel/Şener/Walker/Richards Semih Chedjou Carlinhos/Cole/Filipe Luis/Coentrao

İnler/Hamit/Yekta/Engin Sneijder Selçuk

Nani Burak Drogba

Ya Onur ile yabancı sağ bek, ya Muslera ile yerli sağbek oynatırsak 6 yabancı kurtarıyor.

Selamın Aleykum ..

Bir konuda sizinle konuşmak istiyorum ..

Muslera/Onur

Veysel/Şener/Walker/Richards Semih Chedjou Carlinhos/Cole/Filipe Luis/Coentrao

İnler/Hamit/Yekta/Engin Sneijder Selçuk

Nani Burak Drogba

Ya Onur ile yabancı sağ bek, ya Muslera ile yerli sağbek oynatırsak 6 yabancı kurtarıyor.

kyle walker?

Elmander 1,5m

Riera 1,5m

Culio 1m

Amrabat 4-5m

Yiğit + Furkan + Çağlar + Aykut = 1m

Bu oyunculardan 9-10m gelir gelse ne güzel olurdu.:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt