Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

napoli 14 istiyormuş inler için.allah gözünüzü doyursun, adam gelmiş 29 yaşına.

sercan yıldırımın kafasına biber gazı kapsülü falan düşse de aklı başına gelse

Yine bir Tottenham'lı olarak gireyim olaya. Bale satılır Kyle Walker satılmaz. Bu kadar nettir bu olay.

mevcut yabancı sınırlamasıyla nani mani hikaye arkadaşlar boşuna beklentiye girmeyin. yani en azından akıllı mantıklı bir yönetim elinden diğer yabancıları çıkarmadan böyle bir hamle yapmamalı. elimizi inler+şeneri alarak bi hayli güçlendirebilirdik ama malesef bu hamlelerde gelecek gibi gözükmüyor. yani işin açıkçası gelecek sezon iyi günler beklemiyor bizi. en azından ş.ligi için büyük hedefler koymak bu kadrolarla pek mantıklı gelmiyor bana, ulaşabileceğimiz en büyük başarı geçen senenin tekrar olan çeyrek final olabilir, onun üstü imkansız gibi bişey. tabi bunda en büyük emek sahibi insalar aziz ve demirörendir. türkiyenin en büyük sorunu çıtayı yükseltmek değil yükselteni aşağı çekmektir.

demirc3b6ren.jpg

Bu yüz ifadesi fenere kupa verirkenki yüz ifadesi değilmi. Bizim kazandıgımız da ise tam tersi ekşi bi meymenetsiz surat :)

carlinhos u ben istemiyorum keşke tremolinas gelse adam ligde 8 asist yapmış bu sene

İmkansız. İngiliz, Tottenham gibi bir kulüpte banko oynuyor, potansiyelli.

Yine bir Tottenham'lı olarak gireyim olaya. Bale satılır Kyle Walker satılmaz. Bu kadar nettir bu olay.

Fineee m888 :)

Real-Barça-ManU-Bayern gibi takımlarda oynamayıp da rahat oynama potansiyeli olan oyunculardan. O olmazsa Richards da iyi futbolcu, baya da yedek kalıyor. Eboue'yi satıp 1-2 gömlek üstünü almalıyız. (Defans da yapabilen bek)

bizim sorunumuz transfer vs.. değil asıl sorun büyük hedefleri yakalamamamız için elinde geleni yapan aziz ve yalakası tff dir. biz burda boşuna tartışıyoruz nasıl ş.ligi başarısı olur diye, önce onların saltanatına bi son vermek lazım. eğer Galatasaray güçlüyse camiasıyla taraftarıyla birlik olup bu şer güçlerini indirmelidir.

Fineee m888 :)

Real-Barça-ManU-Bayern gibi takımlarda oynamayıp da rahat oynama potansiyeli olan oyunculardan. O olmazsa Richards da iyi futbolcu, baya da yedek kalıyor. Eboue'yi satıp 1-2 gömlek üstünü almalıyız. (Defans da yapabilen bek)

Parası neyse verip Richards'ı almayı isterdim cidden. Stoperde mükemmel oynuyor, sağ bekte de çok iyi tabi. :D Ama stoper performansı :016:

yapacağımız en mantıklı hareket inler-burak takası yapıp üstüne 10m euro almak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt