Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SPORX.COM @sporx 1 dk

Real Madrid ile nikah tazelemek için masada olan Cristiano Ronaldo‚ yıllık 37 milyon avro (neti 17 milyon€) istiyor. (The Sun)
aylık 1.5 milyon avroya denk gelir nerdeyse paraya bak :weqweq:

bir aylık parayı bana ver lan ölecen mi senin bir aylık parayla ben üç neslimi kurtarırım :asd:

Galatasaray’da bu transferle Bülent Tulun yakından ilgilenirken, oyuncunun menajeri John Shittu konuyla iligli yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Galatasaray Mikel ile ilgileniyor. Londra’da olduklarını biliyorum. Oyuncu Chelsea ile olan sözleşmesini yeni uzattı bu yüzden söz hakkı Chelsea’nin. Mourinho’nun Londra’ya geldiğinde takımdan birkaç futbolcu ile gelecekleri hakkında konuşacağını biliyoruz. Bu futbolculardan birisi de Mikel. Mourinho’nun planları arasında yer alıp almadığını ancak o zaman anlayabileceğiz.”

İnler için 13-15m istemiştir Napoli.Biz de bu paraları vermeyiz kolay kolay.

Bence Melo alınacak ve Nani'yi alma ihtimalimiz ortadan kalkacak.

Kadroyu çok bozmadan 4-3-1-2 ile devam ederiz.

Sol bek , Umut/Necati(ikisi de olabilir) ve 2-3 genç yerli ile transferi kapatırız.

İnler için 13-15m istemiştir Napoli.Biz de bu paraları vermeyiz kolay kolay.

Bence Melo alınacak ve Nani'yi alma ihtimalimiz ortadan kalkacak.

Kadroyu çok bozmadan 4-3-1-2 ile devam ederiz.

Sol bek , Umut/Necati(ikisi de olabilir) ve 2-3 genç yerli ile transferi kapatırız.

Bence 4-1-3-2 oynamayacağız, Terim'in açıklamaları bir sistem değişikliğine işaret ediyor.

4-3-3 gibi geliyor bana, bakalım.

sat muslera 25 sneıjder 20 mılyon euroya al nanıyı 10 al ınlerı 12 al ardayı 10 al onur 7.5 45 mılyon euro sattığın aldığın adamlar 40 bu kadar basıt kımse kızmasın arkadas yabancı kuralı varken....boyle mantık olabılır....

belge.jpg

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

fatih terim emre kılınçtan hücumcu sol bek yaratacak deniyor , 1,74 boy yeterli sürat+teknik sol ayak varmış yaş 19

YİNE GALATASARAY TARAFTARI

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid Başkanı adına Fenerbahçe’ye faks çeken Galatasaray taraftarları, Türkiye Kupasını kazanan ezeli rakiplerini kutlamıştı. Sarı Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada olay yaratan bu mektubun ardından şimdi de Cardozo sözleşmesiyle Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

İşte sosyal medyada dolaşan o belge;

belge.jpg

forumun düşüncesi ne bilmiyorum ama meloyu on kere mikele tercih ederim .

Ünal başkanı aradım.Messi de müspet bir ivme varmış..Haftaya imzalar heralde.

trtsporda melo var ne toplar kesiyor :ayatollah:

Trtspor'da İtalya-Brezilya maçı var, Melo döktürüyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt