Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera-chedjou-melo veya transfer-sneıjder-drogba bu tablado greiye kalan yabancı hakkımızı sağ bek-sol bek yada ön taraf için kullanabiliriz

ironi olduğunu anlamanız için illa trollface mi kullanmalıyım

mesela ilk 11 e semih,hamit,selçuk ve burak dısında bir tane yerli oyuncu yerleştirmek bunu yaparkende kaliteyi düşürmeden yapmak lazım as kadromuzda oynayabilecek birkac yerli isim var bunlarda hepimizin bildiği gibi gökhan inler ve arda ikisininde gelmesi zor görünüyor allah teknik ekibe kolaylık versin

febe hasanaliyi salihi mehmet topuzu topçudan sayıp "bizim yerlilerimiz iyi yeaa" diyorlar biz baltayı emre Çyi yektayı itin bi yerine sokuyoruz çünkü vizyon farkı var ,

Riera kalıyorsa Carlinhos alınmaz,Nani ile ne alakası var ben anlamadım.Ama Seten de sağlam bir yerden duymuş ki ikidir yazıyor.365g24s.com'da bittiğini yazmadı daha Nani'nin.

şaka maka bi yanada nani gelse nasıl kadro kuracak fatih hoca bence hiç gelmesin bu nani bir kaç yerli alıp transferi kapatalım yoksa çok sıkıntı çekeriz

İbrahim Seten güvenilirliğini bu yüzden yitirdi. Yarın olumlu bir gelişme olur ve "Başkan 8 milyona Nani'yi aldı. Büyük iş!" diye tweet atar.

John Obi Mikel : Galatasaray'ın benimle ilgilendiği doğru, şu anda Chelsea ile yeni sözleşme uzattım Mourinho'yla konuşup gelecek planlarının içerisinde benim olup olmadığımı soracağım eğer beni düşünmediğini söylerse Galatasaray'a giderim.

John Obi Mikel : Galatasaray'ın benimle ilgilendiği doğru, şu anda Chelsea ile yeni sözleşme uzattım Mourinho'yla konuşup gelecek planlarının içerisinde benim olup olmadığımı soracağım eğer beni düşünmediğini söylerse Galatasaray'a giderim.

başka yere gitsin

156510_1.jpg

Yabancı kontenjanının çözümü bu arkadaştan geçiyor.

necati ve umutu alır transferi kapatırız he belki bir 30 yaş üstü oyuncu daha alabiliriz

TFF Allah tez zamanda belanı versin.Millet transferle uğraşıyor biz seninle

Mou'nun Fellaini'yi istediği söyleniyor. O zaman Mikel camiamıza hayırlı olsun demek düşer. Ama Melo gelsin bea..

fatih terım 94 95 jenerasyonundan cok umutluyum acıklaması vardı.18 yasında o grup aslında bı kac oyuncu cıksa da ızlesek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt