Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

istediimiz kadar tranfer diye yirtinalim .. seref yoksunu TFF deki yonetim gitmezse bizim onumuz acilmaz .. Sikebahce bunu bastan halletmis resmen yabanci sayisini o yuzden milyonlari basiyordu son 2 sezondur ...

güzel Tespit,buna dikkat etmemistim

alinmasina alinmalida ama bu sene alinirsa hem kendisine hem bize yazik olur

belki alip kiraya verebiliriz kendisini,ne bilim

Niye yazik olacak Can? 6+0 diyoruz. Yedekler sirf türk olacak. Ayrica Semih Aykut'tan cokmu iyi. Alt yapi'dan ciktigi icin bu kadar savunuyoruz kendisini. Ama yaptigi hatalari da kabul etmek lazim. Ben Aykut'u Semih'in yerine bile düsünürüm. Bakarsin Chedjou+Aykut iyi bir ikili olur.

Gökhan'in durumda hic belli olmuyor. Bi bakiyorsun sakat, bi bakiyorsun formsuz, bi bakiyorsun iyi.

TFF 6+0 kalacak diyor. Anlayin artik. Planli programli adim atacaksin tabi ki, bu da ne demek? Yani bazen diyorum ki kendime; iyiki sizin gibi kafalar bizim kulübü yönetmiyor. Her zaman tren kacinca 'ah vah' deriz zaten. Vizyonsuz düsüncelere devam; hep günlük düsünceler, hic gelecek yok akillarda.

sen belki Almanya'da yaşadığın için Türkiye gerçeklerini pek bilmiyorsun. Türkiye'de kurumları tek adam yönetir, kurumsallaşma yoktur, yani yeni gelen adam herşeyi sıfırdan yapar,eskiyi devam ettirmez.. ben bunun doğru olduğunu söylemiyorum, ancak gerçekler bu..

seneye yabancı sınırında formunu artırması gerekeyor [video=youtube;gDQq1301Tfg]https://www.youtube.com/watch?v=gDQq1301Tfg[/video]

sen belki Almanya'da yaşadığın için Türkiye gerçeklerini pek bilmiyorsun. Türkiye'de kurumları tek adam yönetir, kurumsallaşma yoktur, yani yeni gelen adam herşeyi sıfırdan yapar,eskiyi devam ettirmez.. ben bunun doğru olduğunu söylemiyorum, ancak gerçekler bu..

E benim dediklerimle ne alakasi var? Gelecek sezon Demirören burda ve 6+0 olacak.

Niye yazik olacak Can? 6+0 diyoruz. Yedekler sirf türk olacak. Ayrica Semih Aykut'tan cokmu iyi. Alt yapi'dan ciktigi icin bu kadar savunuyoruz kendisini. Ama yaptigi hatalari da kabul etmek lazim. Ben Aykut'u Semih'in yerine bile düsünürüm. Bakarsin Chedjou+Aykut iyi bir ikili olur.

Gökhan'in durumda hic belli olmuyor. Bi bakiyorsun sakat, bi bakiyorsun formsuz, bi bakiyorsun iyi.

Semih 2 senedir düzenli oynuyor Hakan gecen sene yaninda Lider bir Stoper eksikliginin SIKINtisi cok cekti

Chedjou ile Semih cok iyi bir ikili olur ,bence

Dany'ede cok güveniyorum Gökhan Zanda gecen sene bir cok kritik macda oynadi ve güzel oynadi ,SL dahil

artik kendine baktigi fiziginden ,kaslarindan felan belli ,no Homo

Aykut bu sene bence gereksiz olur 2-3 milyona alinirsa Yönetim iyi is cikarir ama Genler en az 4,5 ister

Ya kisaca kulüpler birliginin aldigi karari takmiyoruz demisler. Daha nasil degisebilir diyorsunuz. Degismez Demirören oldukca.

Tecrübelerime dayanarak 6+2 devam eder diyorum, istedikleri kadar değişmeyecek desinler. ayrıca ben daha hçbir TFF yöneticisinin ağzından değişmeyecek diye birşey duymadım. sadece duyumlar var. görecez.

Nani uçağa binmiş mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt