Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN@ibrahimseten16 sn

F.Bahçe sol bek için 2 kişiyle görüşüyor.. Leverkusenlı Kadlec ile Tottenhamlı Ekotto.. İkisinden biri olur.. Başka isimlere itibar etmeyin!

inş Kadlec'i alırlar

Şu adamın Twitleri yasaklanmalı Forumda. 2 hafta önce Ünal Aysal ile görüştüm, Nani transferini 7,5 Milyon Euro'ya halletmeyi düşünüyoruz diyordu. Bugün Nani alınmayacak insanları kandırmayın diye twit atmıştı.

Bu Mikel'in Premier Lig'de golü yokmuş baktım transfermarkt'tan.Acaba yanlış mı baktım.Koca Chelsea'nin orta sahası ligde gol atamamış şaka gibi.:confused:

Şimdide Mikel çıktı başımıza. Mustafa Sarptan sonra tamam derdikte Mikele bu gözler 2 sene Meloyu izleyince Mikeli beğenmez..

Yav hala arda yazıyorsunuz kadroda adam gelmicek...

A.madrid'te mutluyum kalacagim aciklamasi yapmadi mı yau...

Şu adamın Twitleri yasaklanmalı Forumda. 2 hafta önce Ünal Aysal ile görüştüm, Nani transferini 7,5 Milyon Euro'ya halletmeyi düşünüyoruz diyordu. Bugün Nani alınmayacak insanları kandırmayın diye twit atmıştı.

Fener'le ilgili haberleri tutuyor genelde.

Melosaraylılar var kanka.

la bir tane daha Suat çıkmadı ki şu Türk Futbolundan

Kanka Alperi kaçırmamız kötü oldu bizim için. Çok kritik bir hamleydi Alper. Suat konusuna gelince, Türkiye de her 2 yıl da bir yeni jenerasyon çıkmıyor. Burada 10-15 yıl da bir yeni bir jenerasyon çıkıyor işte.

mevcut transfer haberlerine bakarsak hocanın düşündüğü de buna yakın sanırım.

Bence önümüzdeki sezon kadromuz top bizdeyken ve top rakipteyken olarak 2 varyasyona ayrilacak.

Top Bizdeyken:

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Melo

Selcuk Sneijder Arda

Burak Drogba​

Top Rakipteyken:

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Selcuk Melo

Burak Sneijder Arda

Drogba​

bu gecisin saglanmasi icin kilit oyuncular Selcuk ve Burak. Top Bizde oldugu zaman, Selcuk Melonun partneri olmaktan ziyade Sneijder ve Ardayla hemen hemen ayni hizaya gecip Burak'i Drogbanin yanina gönderir. Topu kaptirdigimiz an Selcuk tekrar Melonun partneri olur Burak da Sneijderle Ardayla ayni hizada olur...

Sanirim hocanin kastettigi süpriz de bu olsa gerek Burak konusunda.. Ve Kampta Burak icin özel Program uygulatacagini düsünüyorum.

7 m euroya naniyi alma hayali görüyorsa bizim başkan diyecek başka bir şey yok

melo hücum yönünden mikeli kat be kat aşar

dünkü geldi goygoyları yalan çıktı

bu geceki goygoyları bekliyorum :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt