Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
mikel ve melo yanyana :
tartışmak bıle abes
mikel ve melo yanyana :
tartışmak bıle abes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka Alperi kaçırmamız kötü oldu bizim için. Çok kritik bir hamleydi Alper. Suat konusuna gelince, Türkiye de her 2 yıl da bir yeni jenerasyon çıkmıyor. Burada 10-15 yıl da bir yeni bir jenerasyon çıkıyor işte.
melo hücum yönünden mikeli kat be kat aşar

Neden? Sneijderi de 7 m euroya aldik
Kanka 10 yaşında cocuk babası gidiyo sanayiye,bir ustanın yanına veriyor(eleştirmiyorum) zanaat öğrensin diye. Nadiren orta gelirli ailelerin çocukları kendi imkanları ile top tepiyor.İyi halli aile durumu Türkiye'de az o yüzden piyango arada bir vuruyor ve sen kalkıyorsun böyle bir ülkede yabancı sınırı diye tutturuyorsun armut gibi.
Kanka şu anki takım için ben alınacak yabancılarda genç futbolcudan yanayım. 19-23 yaş arası hepsine tavım(tabi gidipte çöp,artık almak değil. İzlersin 1 yıl filan öyle) O kadar scout departmanı kurdular bir tane eleman yok la alınan. Chedjou'yu burada Fransa Ligini düzenli takip eden birisine sor o bile önerirdi la
O değilde bi aralar Patrick Viera vardı ne güzel bişidi o.
Seten : Ünal Aysal: "Nani'ye 7 milyon €'dan fazla vermem.. ManU buna yanaşmadı ve o iş bitti.. Bizim adımıza başkası ManU ile görüşüyorsa gülerim.."
Nani ve 7 milyon euro ahaahaa amrabat 8 milyon lan
Wengerin parlatıp piyasaya sürdüğü Reis. Unutmak ne mümkün kanka.
Bence İ.Seten bir şizofren ve kendi kendine konuşuyor sonra başkandan duydum diye bize satıyor![]()
Neden? Sneijderi de 7 m euroya aldik
ula o kadar yazdım sadece Patrick Viera kısmınımı anladın :lol:
Savunmayı adam gibi yapsın yeter, Selçuk ve Sneijder ilerde daha rahat oynar.
Gelde iste bu isin icinden cik. Bu nasil bir mantik hey allahim ya.
Nani'yi 7'den fazla vermek isteme, Amrabat'a git 8.5 milyon ver.
Nani - Amrabat
Manchester - Kayseri
BPL - Süper Lig
![]()