Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kanka Alperi kaçırmamız kötü oldu bizim için. Çok kritik bir hamleydi Alper. Suat konusuna gelince, Türkiye de her 2 yıl da bir yeni jenerasyon çıkmıyor. Burada 10-15 yıl da bir yeni bir jenerasyon çıkıyor işte.

Kanka 10 yaşında cocuk babası gidiyo sanayiye,bir ustanın yanına veriyor(eleştirmiyorum) zanaat öğrensin diye. Nadiren orta gelirli ailelerin çocukları kendi imkanları ile top tepiyor.İyi halli aile durumu Türkiye'de az o yüzden piyango arada bir vuruyor ve sen kalkıyorsun böyle bir ülkede yabancı sınırı diye tutturuyorsun armut gibi.

Kanka şu anki takım için ben alınacak yabancılarda genç futbolcudan yanayım. 19-23 yaş arası hepsine tavım(tabi gidipte çöp,artık almak değil. İzlersin 1 yıl filan öyle) O kadar scout departmanı kurdular bir tane eleman yok la alınan. Chedjou'yu burada Fransa Ligini düzenli takip eden birisine sor o bile önerirdi la

O değilde bi aralar Patrick Viera vardı ne güzel bişidi o.

Bence İ.Seten bir şizofren ve kendi kendine konuşuyor sonra başkandan duydum diye bize satıyor :asd:

Premier lig izlemeyenler orda oynayan oyuncular hakkında da yorum yapmasınlar lütfen :(

Neden? Sneijderi de 7 m euroya aldik

sneijder ferarri ama kazali ferarri olarak aldik,yoksa sneijderi ne bu yasta nede o fiyata alamazdin

ama bu dediklerim aslinda biraz nani icinde gecerli:yenieek:

nani de bu sene on küsür maca cikmis ligde olabilir yani o fiyata nede olsa hafiten captan düsmüs

Seten : Ünal Aysal: "Nani'ye 7 milyon €'dan fazla vermem.. ManU buna yanaşmadı ve o iş bitti.. Bizim adımıza başkası ManU ile görüşüyorsa gülerim.."

Nani ve 7 milyon euro ahaahaa amrabat 8 milyon lan

Kanka 10 yaşında cocuk babası gidiyo sanayiye,bir ustanın yanına veriyor(eleştirmiyorum) zanaat öğrensin diye. Nadiren orta gelirli ailelerin çocukları kendi imkanları ile top tepiyor.İyi halli aile durumu Türkiye'de az o yüzden piyango arada bir vuruyor ve sen kalkıyorsun böyle bir ülkede yabancı sınırı diye tutturuyorsun armut gibi.

Kanka şu anki takım için ben alınacak yabancılarda genç futbolcudan yanayım. 19-23 yaş arası hepsine tavım(tabi gidipte çöp,artık almak değil. İzlersin 1 yıl filan öyle) O kadar scout departmanı kurdular bir tane eleman yok la alınan. Chedjou'yu burada Fransa Ligini düzenli takip eden birisine sor o bile önerirdi la

O değilde bi aralar Patrick Viera vardı ne güzel bişidi o.

Wengerin parlatıp piyasaya sürdüğü Reis. Unutmak ne mümkün kanka.

Seten : Ünal Aysal: "Nani'ye 7 milyon €'dan fazla vermem.. ManU buna yanaşmadı ve o iş bitti.. Bizim adımıza başkası ManU ile görüşüyorsa gülerim.."

Nani ve 7 milyon euro ahaahaa amrabat 8 milyon lan

Gelde iste bu isin icinden cik. Bu nasil bir mantik hey allahim ya.

Nani'yi 7'den fazla vermek isteme, Amrabat'a git 8.5 milyon ver.

Nani - Amrabat

Manchester - Kayseri

BPL - Süper Lig

:o

nani'yi 7 milyona almak nedir ki? gökhan inler'e 15 vermezsek bu sene isimiz zor birakin naniyi maniyi

Neden? Sneijderi de 7 m euroya aldik

Sıno formunun artık dibindeydi, bir kaç ay top yüzü görmemişti, bu şartlar olmasaydı zaten alamazdık orası ayrı da. Nani gibi oyuncuların her zaman piyasası olur,hiç kimse almasa Rus kulüpleri bu tür oyuncular 15-20 m euro vermekten hiç çekinmezler.Sonuçta adamın belli bir piyasası var

Yerli beklerimiz olsaydı hiç böyle o gitsin bu kalsın derdimiz olmayacaktı.

Ibrahim seten sen tam bir serefsiz yalaka yavsagin tekisin

IP numardamda BU : 84.194.20.120

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt