Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya ayiptir söylemesi.. hakan beyfendi bu saatlerde son 2-3 gündür tasak geciyor bu cekilde. bilginize yani :)

Abi okudum sanırım gurbetciymisin filan eyvallahta şu "şekilde" filan kısımlarını cekilde yazmaktan bi vazgeç istersen ya komik oluyor gerçekten bi tuhaf yani. :D

göndersene renktaş

güvenilmeyen kaynaktan gelen isimleri paylaşmam ,

ayrıca kesin olduğuna inansam da transfer döneminde duyduğum bilgileri sadece GSE'ler ile paylaşıyorum ,

zaten liste pek inandırıcı gelmedi bana , o yüzden paylaşamam kusura bakma.

ayrıca kesin olduğuna inansam da transfer döneminde duyduğum bilgileri sadece GSE'ler ile paylaşıyorum ,

Özelden, isim soyad yas meslek adres gönderenlere listeyi veriyoruz Yigit.

1295621951_13_emir_sarigul.jpg

Sır aralanıyor

listedeki oyuncular ünlü yıldızlar mı peki

yahu devlet sırrı gibi sakladınız ne listeymiş arkadaş

Baya bi özel mesaj yagdi. Beyler özel mesajlari kesin, listeyi teyit etmeden aciklamamin bir anlami yok.

Sneijder'in yerine o listedeki ganali gelecek ise ben Sneijder'in gitmesine sicak bakarim.

Hakan dikkat et, senin aleyhine rapor gelmesin kardeşim.

arkadaslar simdide kivirmaya basladilar önce özel mesaj atana listeyi verecez dediler simdi olmaz diyorlar cocuk oyuncagina cevirdiniz burayi yarin öbür gün transfer oluncada benim listemde ki oyuncu transfer edildi diye insanlari kandirmaya calisirlar gecin bunlari kimsenin birsey bildigi yok... sizde inanmayin sunlara ya resmen salliyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt