Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hakan iyi salliyorsun be bugün olmaz ama yarin olur bu nasil bir mantiktir... yarin konuklar olmayacak mi saniyorsun burda... hey allahim ya gece gece nelerle ugrasiyoruz...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ekJRusl.gif

~

:lol:

Yarın dediğin pazartesi yani? Ha yarından kastın pazarsa şu an zaten pazar...

hakan su listeden en güvendigin adami yaz o transfer olursa en büyük duyumcu ilan edecem seni söz...

Simdiden isim vermenin hic bir anlami yok. Sonra olmaz, olan bana olur. Hayri Msakni diyor, listede olan biri, ama sanmiyorum daha net birsey yok.

benim elimde de liste var...forumda her gece transfer konusunda dalga gecen üye isimleri ile dolu.bu listeyi isteyen pm ata bilir. gizli tutulmasi gerekir, yoksa burdakiler olayi anlaya bilir :lol:

arkadaslar simdide kivirmaya basladilar önce özel mesaj atana listeyi verecez dediler simdi olmaz diyorlar cocuk oyuncagina cevirdiniz burayi yarin öbür gün transfer oluncada benim listemde ki oyuncu transfer edildi diye insanlari kandirmaya calisirlar gecin bunlari kimsenin birsey bildigi yok... sizde inanmayin sunlara ya resmen salliyorlar...

aynen zaten belli 3 tane adam biri başlıyor bitmiş diğerleri alıntıyı çakıyor bitmiş de bitmiş

palavra

Yalniz Erman aciklanmadan bir kac saat önce burda yazan ben degilmiyim? Bakin eski mesajlarima.

Sallayanlara gelsin.

aynen zaten belli 3 tane adam biri başlıyor bitmiş diğerleri alıntıyı çakıyor bitmiş de bitmiş

palavra

son 3-4 gündür ayni hava esiyor bu saatlerde. hepde ayni kisiler. mod ve adminlerden izin aliyorlar herhalde yoksa ban yemeleri gerekirdi...

ötelestirmek buna denilir :D

2000. mesajim...

Arda Turan - Gökhan Inler/Felipe Melo - Kerim Frei - Jem Karacan - Nani - Carlinhos icin gelsin...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt