Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Naninin sozlesmesini uzatmamis manU, yerine zahayi aldilar, ashley young'da formunu tutmaya basladi, Nani bizim olacak, vuracaz kirbaci :lol:

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar rierayı elden çıkarmak ağır bir yük , o bölgede arkasına yerli bi isim bulunursa yaşı çok önemli değil çağlar yerine alınır bu isim . riera tutulur elde . Melo oldu yerli isimlere yönelicek takım .

Seni sevmeyen olsun bestenin adi. Bizim zamanimizin tribun bestesi idi futbolda.

Berke kardesim, millet nani nobeti tutarken sen geldin olmayacak dedin. Olamdi da. Ben senin siylediklerini ciddiye aliyom bildiklerini paylas sen. :thumbup:

Spor Dünyası ‏@sporistacom 15m

BİLGİ | Nani transferiyle ilgili : Fenerbahçe, Nani'nin menajeri Jorge Mendes'e Portekizli futbolcunun fiyatını sordu. +

al iste... belliydi yine :rolleyes:

koyyyyyy koyy beşiktaşa koy kanaryaya karşıyakaya koyy hepsi g.t olsun şanlı Cimbomum şampiyon olsun..İnşallah !!

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Seni sevmeyen olsun bestenin adi. Bizim zamanimizin tribun bestesi idi futbolda.

Berke kardesim, millet nani nobeti tutarken sen geldin olmayacak dedin. Olamdi da. Ben senin siylediklerini ciddiye aliyom bildiklerini paylas sen. :thumbup:
O değil abi ya , teşekkür ederim ciddiye aldığın için duyduklarımı yazıyorum

Aykut Demir Trabzonspor'da, Kaynak: DHA!

Öhh Aykut'un ts'ye gideceğini sanmıyorum. Ne alaka lan.

[video=youtube;Bo2iMoMmNIs]https://www.youtube.com/watch?v=Bo2iMoMmNIs[/video]

NTV Spor'da yayin rezaleti.

Selamın Aleykum , Gelişme yok demi :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

onu sormuyo bende o sandımda altta yazdım.

İlk 1o a gireceğiz diyen adam Nani için 10 milyon veremiyor.Böyle bir mantık var mı.

Teknik adamın al diyorsa alacaksın.Sen oyuncunun ne kadar edebileceğini zaten bilmiyorsun ki afaki yorum yapıyorsun.

Şampiyonluğunda ve transferlerin ne kadar tesadüfü olduğu buradan anlaşılşıyor.

Seçimde inşallah karşısına birisi çıkar.

Nani gelirse bu yazdıgından utanmayacakmısın ? yazık sana bi transfer için başkanı sildin sneijderi drogbayıda babam getirdi dimi ? okadar borcu da babam bıtırdı dimi ? 2 yıl üst şampiyonlugu çeyrek finali babam yaptı dimi ?

bizim yönetim cok ucuza kapatmak istiyor bu sene transferleri. chedjou 6, carlinhos 5, melo 4 milyona bitirme hedefi var..

Carlinhos "Galatasaray ve Rusya'dan teklifler aldım. Fatih Terim'in beni çok istediğini biliyorum. Ama Fluminense'de çok mutluyum. Öncelikli hedefim burada kalmak" diye konuştu.

Taraftara da mesaj gönderen Carlinhos "Fluminenseliler rahat olsun. Takımımla 2014 senesine kadar sözleşmem var ve Fluminense'nin başarısı için çalışıyorum" dedi.

Carlinhos "Galatasaray ve Rusya'dan teklifler aldım. Fatih Terim'in beni çok istediğini biliyorum. Ama Fluminense'de çok mutluyum. Öncelikli hedefim burada kalmak" diye konuştu.

Taraftara da mesaj gönderen Carlinhos "Fluminenseliler rahat olsun. Takımımla 2014 senesine kadar sözleşmem var ve Fluminense'nin başarısı için çalışıyorum" dedi.

Görender Madrid e yada Barcada kalmak istiyor .

Cenk Tosu´n´u ben haftalar önce tartismaya acmistim. Necati gibi yaslanmis oyuncularla günü kurtaracagima, Cenk gibi 21-22 yasindaki oyunculara yatirim yaparim demistim. Cenk iyi bir futbolcu, biticiligi iyi, fizigi de müsait. Gelisebilir ve önemli bir futbolcu olabilir. Elmander de yollanir ve Drogba Burak Umut Cenk forvet hattiyla yola devam edilir. Tercihim bu yönde. Ama Galatasaray bonservis konusunda hangi Türk kulüple anlasmis ki Cenk´i alsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt