Berk Sayman
Kırmızı Üye
- 29 Ekim 2012
- 1.612
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
offfff
offfff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
offfff
Arkadaşlar rierayı elden çıkarmak ağır bir yük , o bölgede arkasına yerli bi isim bulunursa yaşı çok önemli değil çağlar yerine alınır bu isim . riera tutulur elde . Melo oldu yerli isimlere yönelicek takım .
O değil abi ya , teşekkür ederim ciddiye aldığın için duyduklarımı yazıyorumSeni sevmeyen olsun bestenin adi. Bizim zamanimizin tribun bestesi idi futbolda.
Berke kardesim, millet nani nobeti tutarken sen geldin olmayacak dedin. Olamdi da. Ben senin siylediklerini ciddiye aliyom bildiklerini paylas sen. :thumbup:
kooy koy beşiktaşa
koy kanaryaya
koy trabzona
koooy hepsi g.t olsun
şanlı cimbomum
şampiyon olsun
inşallah
Seni sevmeyen olsun bestenin adi. Bizim zamanimizin tribun bestesi idi futbolda.
Berke kardesim, millet nani nobeti tutarken sen geldin olmayacak dedin. Olamdi da. Ben senin siylediklerini ciddiye aliyom bildiklerini paylas sen. :thumbup:
İlk 1o a gireceğiz diyen adam Nani için 10 milyon veremiyor.Böyle bir mantık var mı.
Teknik adamın al diyorsa alacaksın.Sen oyuncunun ne kadar edebileceğini zaten bilmiyorsun ki afaki yorum yapıyorsun.
Şampiyonluğunda ve transferlerin ne kadar tesadüfü olduğu buradan anlaşılşıyor.
Seçimde inşallah karşısına birisi çıkar.
Carlinhos "Galatasaray ve Rusya'dan teklifler aldım. Fatih Terim'in beni çok istediğini biliyorum. Ama Fluminense'de çok mutluyum. Öncelikli hedefim burada kalmak" diye konuştu.
Taraftara da mesaj gönderen Carlinhos "Fluminenseliler rahat olsun. Takımımla 2014 senesine kadar sözleşmem var ve Fluminense'nin başarısı için çalışıyorum" dedi.