Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

çünkü siz Sabri, Hakan. emre, ¥ekta, Gökhan, gibi adamları hep yok sayiyorsunuz bunlara engın,ceyhun,sercan ve daha birçok kışiyi eklemedim :D
düşsün en demek..yabancı sayısı düşerse bizde büyük sıkıntı olur ...şuanda bile 6 yabancılı kadro kuramıyoruz bide 5 falan düşerse alper gibi adamların fiyatı 10 milyona çıkar...

Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye 5'e düşer yabancı sayısı, bu TFF asla yabancı sayısını sınırsız vesaire yapmaz.

olayı oraya nasıl bağladın ...arkadaş hazır mı bekliyordun şu olayı taksim olaylarına bağlayayım diye...bu arada ben öküz oldum :o

eee napacan .. bazen oluyor .. :rolleyes: ama sen anladin iste benim nedemek istedimi.. Adamlar kulup baskanina dava aciyor / yabanci dusurulmesine onay veriyor ama meydanlarda kardessss diye surtunuyor halbise arkandan kuyu kaziyor

Re: Transfer Nöbeti

Bonjour.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bosuna beklemeyin 1 hafta transfer falan olmaz. bizim yönetimde suan hic transfer yapacak havasi yok..

sol bek ve orta saha neyse de en azindan ucuz alternatifleri bitirseydik.

kardes kulübümüz reading'den jem karacan'i, eski oyuncumuz necati'yi, fransa'dan umut bulut'u, fulham'den kerim frei'i alacak gücümüz yok mu yani?

kerim gelmek istiyor, fulham ne istiyorsa verip alalim, yoksa bazi kulüpler oyuncunun aklini celebilir mazallah, haberlerde 4 milyon istiyorlar deniliyor.

umut bulut icinde pusuya yatmis bekliyor hepsi. (elmander'i verip bonservisini düsürebiliriz, toulouse 3.3 satin alma opsiyonu bedelini istiyor, bizimkiler 2.5 veriyor.

fener'le transfer listemiz hemen hemen ayni sayilir (yerli anlaminda tabiki)

piyasada 30-40 tane yerli yok nede olsa her yol neredeyse ayni isimlere cikiyor, biz istiyoruz diyoruz ama agir hareket edersen bu transferler yatar, cünki fener'e gel de al diyorsun.

Nani ile anlasildi. ama united cakallari son anda bonsverisi yükseye cekdiler :o

Haber gelmedi, kimseyle konusmadim fln..bunlar profesyonellik isleri, tabiki bi temas oldu...

bitmemis hic birsey yok...halen bi müspet bi gelisme olabilir, beklicez, ....görecez

Selam beyler, hic ses yok mu ? Her gün yazilip ciziliyor ama bir sey yok. Insallah Baskan Lig'in baslamasina 6 gün önce yapmaz Transferleri :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt