Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ezikler cardozo'yu almiş...Alves'in yanına serdar taşci'yi alırsa saglam takim olurlar.

Biz hala uyuyoz seçim meçim falan....

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Mevlüt Erdinç İstanbul'da.

bu ne ya...fener bütün Türkler/gurbetcis aliyor..:mad:

Arife katiliyorum bende öyle duydum fiyat indirme tatktikleri :D(birde Monaco bizden fazla teklif ettmis Nani gitmek istemiyor ama mencester onlarin teklifini daha cazip buluyor) Benide duyumcu yaptiniz :D
Nani ile anlasildi. ama united cakallari son anda bonsverisi yükseye cekdiler :o

Haber gelmedi, kimseyle konusmadim fln..bunlar profesyonellik isleri, tabiki bi temas oldu...

bitmemis hic birsey yok...halen bi müspet bi gelisme olabilir, beklicez, ....görecez

alırsa alsın ezikler ne kadar abartıyorsunuz maçlara en fazla 15 kişi çıkabiliyorlar

Nontvspor ayköyt yöldöröm : Cardozo fenev'de

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Mevlüt Erdinç İstanbul'da.

bu ne ya...fener bütün Türkler/gurbetcis aliyor..:mad:

bizim yönetim 15 milyon harcama ile bitirmeye calisiyor hayatta 3 milyondan fazla birine vermezler (yerli)

chedjou 6

melo 4

carlinhos 5

15 milyona bitirme hesaplari var. dönen haberlere göre 4 ve 5'ten yukari cikmiyoruz... biz daha gökhan inler ve alternatif transferleri bekleyelim. yedek oyuncu falan biraz zor alir bunlar.

yine akşam karanlığı ile foruma bir karamsarlık çökmüş :D

Al iste, bizimkiler uyuyor bu Ezik'ler gidip Cardozo'yu aliyor. Cok Gol atacak o adam cok:mad::sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt