Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim yonetim transfer vizyonu boyle...

Umut bulut'un bonservisi 3.3 milyon € bizim yonetim 2 milyon € almaya calişiyor..

Nani bonservisi 10 milyon € , 7 milyon € almaya calişiyor

Melo bonservisi 6-7 m € falan , 3.5 m € almaya calişiyor..

Ayip yau basın parayı alın...

her röpörtajda, programda 2-3 eksik var gerekenler yapilacak diyorlar ama sürekli 1-2'nin hesabi yapiliyor.

bas parayi al sol bek ve gökhan inler'i kontenjan sorunun kalmaz, seneye isler yolunda giderse arda'yi alirsin tff'ye küfür eder gibi yabanciyi 4'e indirmeye kalkarlar sonra :asd:

sneijder firsatin firsatiydi öyle bir transfer bir daha zor yapariz, massimo moratti adam gibi adam olmasa biraz zor verirdi 7,5 milyona mesela.

melo'nun opsiyonu 6,5 milyon.. juventus 5'e düsmüs sen daha 3.5-4 diyorsun. adamlar indiriyor sen yine indiriyorsun. böyle bekle gör falan bize göre degil.

fener sampiyonlar ligine katilabilir mi ? bence cok düsük, yine milyon euroluk transferler yapip duruyorlar katilamazlarsa batmaya bir adim daha yaklasirlar buda ekstra cl geliri demek rahat 1 adam alabilirsin. (maliyetli)

6 yabancı sınırı olduğu yerde ne transferi bekliyorsunuz allah aşkına..melo kalsın , 1 de sol bek tamamdır..yanına 2-3 tane genç türk alınırsa ne ala.

3s6l80.jpg

Kayseri parayi gorsun it gibi bogar onune atar :yenieek:

3-4e birakmazlar yine amrabat gibi takarlar gorursunuz ellesmeyin :D

Fenerin eline Alper Potuku vermeseydik bugun yabanci kontenjani 8+8 felan gibi birsey di :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

hani başkan her sene bi kaç tane yıldız alacaktı

Sirf fenere inat Sefa Yilmazi alsak Kayseriden

sefa'yi en iyi ben bilirim, istatistikleri aldatmasin adam gecemez, cok agir biri hic sevmem. kayseri birine satarsa amrabat'tan daha kazik bi transfer olur (her nekadar rakam daha düsük olsada)

Mevlut istanbula gelmiş keske fener satin alsa.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

leo mevlütü en iyi senin bilmen lazim, milli takimda falan fos olabilir ama iyi golcüdür (eger kullanmasini bilirsen) her sene fransa'da gol ortalamasi 8-10 olan biri. bizim yönetime önerse biri 3.5 milyondan fazla vermezler bonservisine. gelirse cok is yapar..

Fenerin eline Alper Potuku vermeseydik bugun yabanci kontenjani 8+8 felan gibi birsey di :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

bu demek oluyorki bizi sallamıyorlar ezikler hep lobi lobi bu bize yakışmıyor istediğimizi yaptırmamız gerek.

Bizim yonetim transfer vizyonu boyle...

Umut bulut'un bonservisi 3.3 milyon € bizim yonetim 2 milyon € almaya calişiyor..

Nani bonservisi 10 milyon € , 7 milyon € almaya calişiyor

Melo bonservisi 6-7 m € falan , 3.5 m € almaya calişiyor..

Ayip yau basın parayı alın...

Basin dedigin para toplamda 7.5M euro. Yani bir Sneijder bonservisi, takimin toplam degerinin %5 ine tekabül ediyor.

FM oynar gibi transfer akli verenlere bayiliyorum.

mevlüte karşı büyük önyargı var. murhan bana katılır. kendisi iş yapcak oyuncudur

6 yabancı sınırı olduğu yerde ne transferi bekliyorsunuz allah aşkına..melo kalsın , 1 de sol bek tamamdır..yanına 2-3 tane genç türk alınırsa ne ala.

2 yıldır bi sol bek alamadılar...

geçen sene'den beri carlinhos'u ugrasıyor...

Yau başka sol bek adam mi yok... Koalrov , Clichy , Filipe Luis , Ekotto , Kadlec , Tremulaonos , Olsson , Adriano , Andre Santos , Asley cole daha neler neler birsürü var...

Nedir bu carlinhos sevdası...

bu demek oluyorki bizi sallamıyorlar ezikler hep lobi lobi bu bize yakışmıyor istediğimizi yaptırmamız gerek.

onu bunu bilmem ama biz cok pasif kaliyoruz .. Fenerbahce istedimi oyle bir baski yapiyorkiii .. Ilhan Cavcav bile Fenerbahce Futbol Terroru diyen adam 360 derece donuyor

BONSERVİSİ ELİNDE elle tutulur kim var yerli veya yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt