Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biri bana söylesin Serdar Taşciya 5.000.000 euro veripte kimin yerine oynatacaksiniz? akilli bir klup yedek oyuncuya 5 milyon bonservis ücreti vermez

Bende öyle düşünüyorum ama beni düşündüren sahadan çok federasyonla bir olup üzerimize gelmeleri. Yoksa sahada her türlü götürürüz.

bilmiyorum ben güvenmiyorum şuan tuhaf bir ortam var. aa ceza almışsın

cogu genc kendini kanitlamis isimler zaten, türk statüsündeki tek isim emre can. onunda transferi olmaz sanki

Bilmem Almanyada yetisen , Mesut/Nuri/Ilkayi gordukten sonra kolay kolay Turkiyeye genc yasta ugramaz .. Ornegin Okan Derici .. Yeni ozil vs vs dediler cocuk pafta kaldi kayboldu

Bilmem Almanyada yetisen , Mesut/Nuri/Ilkayi gordukten sonra kolay kolay Turkiyeye genc yasta ugramaz .. Ornegin Okan Derici .. Yeni ozil vs vs dediler cocuk pafta kaldi kayboldu

okan derici kimdir necidir ya iyi olsa frankfurt verir miydi zaten, iyileriin alamiyorsun.

Ynt: Transfer Nöbeti

Seyirci olarakta tepki koymaliyiz. Lig tv iptalleri ile baslanabilir. Zaten lig kalitesizlesince millet abonede olmaz artik.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cardozo bruno alves serdar taşçı mı :D alsınlar alsınlar bekiri egemeni serdarı yoboyu ne yapcaklarmış bırakın bu işleri adamlar deli gibi para harcıyor çünkü harcamak zorundalar kalitelerini bize yaklaştırmak için istedikleri gibi olursa bizi zorlayacaklar oysa bizde hazır şampiyon bir takım var ... geçen sezon başı aykut kocaman takımı düz bir takım haline getiriyor demiştim şimdide diyorum ki inşallah cardozo gelir fenere weboda sow da cardozodan iyidir en önemlisi uyumdur fener bu kafayla deplasmanda bol tokat yer iç sahada ise bunlar işe yarar

okadar kritik bi seneki illa şampiyon olmak gerek hadi başkan

Biri bana söylesin Serdar Taşciya 5.000.000 euro veripte kimin yerine oynatacaksiniz? akilli bir klup yedek oyuncuya 5 milyon bonservis ücreti vermez

kontenjan varsa chedjou yerine serdar'i alacaksin güveneceksin o oyuncuya. stoper-sol bek-ön libero eksikler bunlar. yerli sol bek olmadigina göre yerli stoper-orta saha bakacaksin. serdar tasci, ömer toprak ve gökhan inler'den baska oyuncu yok. ömer toprak ile semihi milli takimda gördük berbat bir ikili, onu da sildik. chedjou'yu aldigimiza göre inler'den baska care yok..

yedekte yabanci oturamiyorsa firsatin varken dany satip aykut demiri alacaksin, sneijder-muslera-burak degil dany-riera-elmander gibi bizde en fazla yedek olacak adamlari satacaksin..

Vay be bizim takım bu sene heralde küme düşmeye oynayacak yorumlara bakılınca. Mahvolmuşusuz biz. Meğer ŞL müziğini duyunca dizleri titreyecek adamlar bizi ŞL de finale taşıyacaklarmış da haberimiz yokmuş.

Yönetim acilen tüm altyapıdaki oyuncuları toplasın bence. Drogbayı wesleyi muslerayı da satsın. ne gerenk var bence:b5:

okan derici kimdir necidir ya iyi olsa frankfurt verir miydi zaten, iyileriin alamiyorsun.

orasini bilemem ama iki hazirlik macinda baya caba gosterdi .. A2 liginde de fena oynamiyor

Ama bir paf takimda bir tane sol bek olmasi utanc verici degilmi :SS: Baris Gok tek sol bekimiz hahah vayy turkiyem vay birde yabanciya muz uzatiyorlar oysa adamlara muhtacizzz muhtac :yenieek:

arkadaşlar sakin olalım

Artık chedjouyu aldıklarına gore net olarak söylüyorum şuan Serdar para harcamak içın yapılacak transferden başka bısey degildir
kontenjan varsa chedjou yerine serdar'i alacaksin güveneceksin o oyuncuya. stoper-sol bek-ön libero eksikler bunlar. yerli sol bek olmadigina göre yerli stoper-orta saha bakacaksin. serdar tasci, ömer toprak ve gökhan inler'den baska oyuncu yok. ömer toprak ile semihi milli takimda gördük berbat bir ikili, onu da sildik. chedjou'yu aldigimiza göre inler'den baska care yok..

yedekte yabanci oturamiyorsa firsatin varken dany satip aykut demiri alacaksin, sneijder-muslera-burak degil dany-riera-elmander gibi bizde en fazla yedek olacak adamlari satacaksin..

orasini bilemem ama iki hazirlik macinda baya caba gosterdi .. A2 liginde de fena oynamiyor

Ama bir paf takimda bir tane sol bek olmasi utanc verici degilmi :SS: Baris Gok tek sol bekimiz hahah vayy turkiyem vay birde yabanciya muz uzatiyorlar oysa adamlara muhtacizzz muhtac :yenieek:

benim sloganim 3 cocuk+1 bir sol bek allah kolaylik versin :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt