Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dortmuntun 3 stoperi Santananin fiyatini biliyormusun?
Semihi kesecek.Akıllı bir klübü bilmem ama Hedefi olan Galatasaray spor klübü çok rahat yedek stopere 5 milyon verebilir.

O zaman sen avrupada başarı,Hatta 3 kulvarda kupa veya başarı istemeyeceksin.

Zaten çok maç oynayacağımız için rotasyona girerler,hiçbir sıkıntı olmaz.

Sizin söylemeniz gereken ilk önce Danynin gitmesi gerektiğidir.Mantıklı olan,eğer ekenomiyi düşünüyorsan Dabynin gitmesi gerektiğini söylemen gerekiyor.

Alper olayı bizim için büyük şans bana göre. Alper fenerbahçede çok iyi işler yapacağını sanmıyorum.

Fenerbahçe ne yıldızlar aldı böyle hangisi alındıgında alperden kötüydü ?

mehmet topuz kemal sezer özer bunların hepsi yıldız adayıydı ama hepsi yalan oldu belki GS da fatih hocanın elinde olsalar elmas gibi parlicaklardı ama kendilerinede yazık ettiler.

Alperde aynı şekilde olacak düşüncesindeyim bizim için hayırlı bir transfer oldu bence

o saydığın kişilerin hjiçbiri kendine yazık etmedi çünkü hepsi önce bize gelmek istedi ama biz cimrilikle hiçbiri para veremedik

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Dogru konus birader ahirina baslatma edepli ol milleti gerip duruyosun burda beni alintilama ne halin varsa gor lafini bilde konus ne terbiyesiz insansin sen ya

lafa bak sen burda atlama matlama konuşuyorsun bende mantıklı bir şey diyorum . senin ölçülerin umrumda olmadıgı için sorun yok. asıl sen beni alıntılama. bu kadar yüksek egoda olmayıp anlaıyışlı olsaydın şuana kadar neden ceza aldıgın 100 kere ögrenmiştin. neyse alıntılama beni. serdar cengis aranızda en mantıklısı,

birader çok haklısın bazıları bu formu çok kirletiyor

evet bilader ya hemende farkına vardın helal

Burdaki cogu kisi transfer taraftari eksik olan iki bolgemiz var sadece

Adam Selcuk Inanin (6 assist) yarisi kadar sahada kalmis ama 7 assist yapmis ligimizde .. okadarda kotu biri degil .. Sadece yabanci kontenjani acisindan gereksiz gozukuyor ola bilir

bu sene amrabat'a muhtactik öyle diyebiliriz. kanat oyuncusu yoktu 4-4-2 falan oynarken, tek kanat amrabat olunca herkes onun ayaklarina bakmak zorunda kaldi.

hamiti saymiyorum, emre'de ise yaramaz, engin baytar kendini bitirdi, elimizde bir tek aydin yilmaz kaldi onada süre verilmedi bu sene dogru dürüst. (nekadar yetenekli oldugu tartisilir) en azindan kanatli sistemde oynarken hamit yerine aydin ligde yapsak daha fazla gol atardik belki.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Melo Selcuk Amrabat

Burak Umut

bu sistemde hamit hicbirsey yapmadi, umut-burak yaratamaz zaten. melo'nun da etkisiz olusu selcuk-amrabat-eboue'ye bindirdi tüm yükü. riera zaten oykluktan oynuyordu. bu sebeple en fazla asist yapan oyuncu amrabat oldu.

valla eğer yabancı almayacaksak hepsi kalsın 10 kişiyi kullanalım sakatlığı var cezası var hatta culio da kalsın belki şans bulur

Hakan;bence haksızlık ediyorsun Amrabat'a. Tamam dörtdörtlük değil fakat,oyuna girdiğinde oyunun seyrini değiştirebiliyor.

Su konu'yu bilmeden atlamalarinizi seviyorum. Böyle oynarsa Nani gereksiz olur demis bende bunun üzerine yorum yaptim ;)

Amrabat ne yapiyor? Bos alanda top sürmekmi? Yahu dalgami geciyorsunuz beyler, nasil göremezsiniz yetersiz bir oyuncu oldugunu. Top ayagina geldigi an titriyor, ne yapacagini bilmiyor. Dar alanda hele tam sigortalar atiyor, bi bakiyorsun güres yapiyor.

aslında okadar kötü değil sadece topu çok ama çok seviyor ve 2 saniye önce ayağından çıkarsa inanki iyi oyuncu ama bi q7 bi naniş değil tabi

Yedek olur en fazla.

Adam Selcuk Inanin (6 assist) yarisi kadar sahada kalmis ama 7 assist yapmis ligimizde .. okadarda kotu biri degil .. Sadece yabanci kontenjani acisindan gereksiz gozukuyor ola bilir

Istatistiklere takilma hele ki assist dedigin kendi becerisi olsa neyse. Tamam güzel ortalar kesti ama bunu da bir oyuncu (profesyonel oyuncu) yapacak degilmi Gorkem?

Amrabat'in teknik kapasitesi ne yazikki yetersiz. Oyun anlayisi eksilerde.

telegole bakak bari

Ynt: Transfer Nöbeti

lafa bak sen burda atlama matlama konuşuyorsun bende mantıklı bir şey diyorum . senin ölçülerin umrumda olmadıgı için sorun yok. asıl sen beni alıntılama. bu kadar yüksek egoda olmayıp anlaıyışlı olsaydın şuana kadar neden ceza aldıgın 100 kere ögrenmiştin. neyse alıntılama beni. serdar cengis aranızda en mantıklısı

Ya bi sus arkadas sus cevap verme bana.niye tahrik ediyorsun sanane benim mesajimdan.her girdigimde biriyle kavga ediyorsun.herkese niye karisiyorsun.ben cevabimi aldim gerekli yerden sanane.senden iyilik mi istedim ben.herkesle kavgalisin hala konusuyorsun.bi sus artik ya.

yada brezilya - fransa macina

Aşktır Galatasaray@1905_145321 dkGALATASARAY Jem Paul Karacan ve kulübü Reading ile her konuda anlaşma sağladı... ( TürkFutbolcom )

böyle bir şey gördüm ama...

maçlarda kaç kere şahit oldum drogba nın amrabata yer gösterdiğine... ki amrabat son maçlarda daha etkiliydi

Fenerbahçe feriştahını getirsin işe yaramaz, son çırpınışlar... Bu sezon bir kez daha şampiyon olup tekmeyi vuracağız. İddia ediyorum Hamit'in yerine kaliteli bir oyuncu, Melo'nun bonservisi ve kaliteli sol bek, kadro derinliği için 2-3 yerli transferi sonucu bize yetişemezler.

Ya bi sus arkadas sus cevap verme bana.niye tahrik ediyorsun sanane benim mesajimdan.her girdigimde biriyle kavga ediyorsun.herkese niye karisiyorsun.ben cevabimi aldim gerekli yerden sanane.senden iyilik mi istedim ben.herkesle kavgalisin hala konusuyorsun.bi sus artik ya.

Ozan, Yunus yüzünden ceza mi almak istiyorsun? Degermi kardesim?

Su konu'yu bilmeden atlamalarinizi seviyorum. Böyle oynarsa Nani gereksiz olur demis bende bunun üzerine yorum yaptim ;)

Amrabat ne yapiyor? Bos alanda top sürmekmi? Yahu dalgami geciyorsunuz beyler, nasil göremezsiniz yetersiz bir oyuncu oldugunu. Top ayagina geldigi an titriyor, ne yapacagini bilmiyor. Dar alanda hele tam sigortalar atiyor, bi bakiyorsun güres yapiyor.

Yedek olur en fazla.

Istatistiklere takilma hele ki assist dedigin kendi becerisi olsa neyse. Tamam güzel ortalar kesti ama bunu da bir oyuncu (profesyonel oyuncu) yapacak degilmi Gorkem?

Amrabat'in teknik kapasitesi ne yazikki yetersiz. Oyun anlayisi eksilerde.

Yetersiz ola bilir ama 8.5 verdikten sonra ben o essege binerim aga mercedesi almam ama essege binerim ..

yo herkesle kavgalı deiglim. genelde gurbetçi tayfanın alacakları var. bak hala alıntılıyorsun. ben insanlık yaptım ama nerey getirdin. sakin olsan bunlar olmıcak. sen tahrik oluyorsan benden benim yapcak bişiyim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt