Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ya bi sus arkadas sus cevap verme bana.niye tahrik ediyorsun sanane benim mesajimdan.her girdigimde biriyle kavga ediyorsun.herkese niye karisiyorsun.ben cevabimi aldim gerekli yerden sanane.senden iyilik mi istedim ben.herkesle kavgalisin hala konusuyorsun.bi sus artik ya.

boşver tahrikine kapılma çocuğun teki zaten alıntı yaptıkça kendini bi halt sanıyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

ben esas elmandere üzülürüm ilk sene ne oynadı be hem toparlanıyor sanki adam+ sakat tı

Su konu'yu bilmeden atlamalarinizi seviyorum. Böyle oynarsa Nani gereksiz olur demis bende bunun üzerine yorum yaptim ;)

Amrabat ne yapiyor? Bos alanda top sürmekmi? Yahu dalgami geciyorsunuz beyler, nasil göremezsiniz yetersiz bir oyuncu oldugunu. Top ayagina geldigi an titriyor, ne yapacagini bilmiyor. Dar alanda hele tam sigortalar atiyor, bi bakiyorsun güres yapiyor.

@Hakan Delikanli Yazdığın postta nani diye bişey geçmiyordu ama neyse.. Aslında sende haklısın. Kim olsa beğenmediği oyuncuyu yerden yere vurur ve takımda istemez. Bence iyi sence kötü..

küme düşenlerde yokmi hiç eyi topçu , onları almak daha kolay

keşke şu olcay ve Oğuzhan terimin elinde olsa

2 sinin maliyeti 1.5m euro civarı. olcayla zaten bjk den önce takımıyla anlaşmışlar ama oyuncuyla görüşmediklerinden bjk ye gitmiş. ouzhan ı ts istiyordu bjk kaptı. nasıl bi scout sistemimiz varsa yerli oyuncuları takip etmiyorlar sanırım

ben terim in tsl harici maç izlediğinide düşünmüyorum, sercan yiğit amrabat bu adamlara verilen bonservis yazık günah. 3 e assaidiyi alsalar amrabattan kötü çıkamazdı.

drogba ve ws transferlerini yapan kesinlikle yönetimdir. ronaldinho yu da alacakken terim karşı çıkmış, bu sefer akıllandı yönetim parasının karşılığını verecek adamları alıp getirdiler.

terim in eline kadroyu kurup vereceksin, tüm oyuncuları o seçerse yarısı fiyasko olur

Ynt: Transfer Nöbeti

yo herkesle kavgalı deiglim. genelde gurbetçi tayfanın alacakları var. bak hala alıntılıyorsun. ben insanlık yaptım ama nerey getirdin. sakin olsan bunlar olmıcak. sen tahrik oluyorsan benden benim yapcak bişiyim yok.

Sus arkadas sus.bana bisey yazma sus.bana insanlik yapma laflarina da dikkat et ahir falan diye konusma babamin lafini agzina alma

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kardesim hakkaten daraltti beni ya her girdigimde biriyle kavga eder sonra milleti suclar.herkese karisir bu adam ya

:D te allam ben geldiginde kiminle kavga ediyordum? ayrıca ben tavsiye ettim sen köpürdüm şimdide şovenizm yapıyorsun

Sus arkadas sus.bana bisey yazma sus.bana insanlik yapma laflarina da dikkat et ahir falan diye konusma babamin lafini agzina alma

sen yapma bende yapmıyım. susarım susmam sana kalmamış. laf olarak başka bir şey olarak söyledim gelipte hakaret amaçlı yazmadım. neyse bb.

@Hakan Delikanli Yazdığın postta nani diye bişey geçmiyordu ama neyse.. Aslında sende haklısın. Kim olsa beğenmediği oyuncuyu yerden yere vurur ve takımda istemez. Bence iyi sence kötü..

Seni mi kiracam Gökhan'im :)

Cevap verdigim kisi önceki yorumunda demisti Nani gereksiz olur diye. Bende bunun üzerine yorum yaptim.

Kardesim hakkaten daraltti beni ya her girdigimde biriyle kavga eder sonra milleti suclar.herkese karisir bu adam ya

Adam'mi :)

Melo'yla anlasma saglanmis .. Ama herzamanki gibi 4.5 milyon Euro bonservis bedelini biz 3.5 milyon Euro ya cekmeye calisiyormusuz :lol: Bu haberler yemin ediyorum hazir metin olarak basiliyor .. Biz her zaman fiyat indiren kulup olarak taninacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt