Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stopere Türk önermeyin çıldırtiyorsunuz beni Türk stoperla bizim takimlar başarıli olamı¥or( Ornek :İki üç sene önceki biz ve son iki seneki kuşlar :D)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

peki top rakipteyken nasil onu merak ediyom, yani solbek solbek gibi mi? yoksa sol bekle yakindan uzaktan alakasi yokmu?

O adam sol bek falan değil. Sol açık oyuncusu gibi oynuyor. Geriye gelmekte sorunlar var. Bu yüzden çok boş alan bırakıyor arka tarafta. Fenerbahcde bir ara oynayan dos santosun kopyası. Ofansif olarak santostan bir kademe düşük.

O adam sol bek falan değil. Sol açık oyuncusu gibi oynuyor. Geriye gelmekte sorunlar var. Bu yüzden çok boş alan bırakıyor arka tarafta. Fenerbahcde bir ara oynayan dos santosun kopyası. Ofansif olarak santostan bir kademe düşük.

kafam karisti yaww, herkes ofansini begeniyor ama defans yonundan soru isaretler var, oda kafami karistiyor vallah

riera kalicak canlar

solbek transferi yok yani

muslera-melo-selcuk-sneijder-drogba varsa gerisi hikaye koyar geceriz.sikecilerin lucescu hayalide suya dustu.sneijder tek basina 4.yildizi taktirir

Re: Transfer Nöbeti

4312 oynayacaksak istediğimiz tipten bir oyuncu. Sol kanadı sürekli bombalıyor.

kafam karisti yaww, herkes ofansini begeniyor ama defans yonundan soru isaretler var, oda kafami karistiyor vallah

O oyuncudan hayır gelmez Alper. Kafan boşuna karışmasın renktaş. 26 yaşına gelmiş bir oyuncunun bir kaç eksi özelliği olmasaydı eğer, Çoktan Avrupa da bir takıma transfer olmuştu.

Top rakipteyken Carlinhos genelde sahada yok.Çok çok ciddi kademe hataları var bana göre.

Defans olarak bence Riera'dan farkı yok.Aslında vardırda o da yıllardır solbek pozisyonunda oynadığı içindir.

Kendi köy liginde hücumu iyi görünebilir ama bizde bunların yarısını bile yapamaz.

Zaten 27 yaşına geldi hiç ülkesinin dışına çıkmamış ilk takımı biz olucaz ve tam bir kapalı kutu...

Transfer sürecinden anladığım kadarıyla nazlı niyazlı bir tip, bir sene sonra ben buraya alışamadım ülkeme dönücem diye ağlamaya başlar.

O oyuncudan hayır gelmez Alper. Kafan boşuna karışmasın renktaş. 26 yaşına gelmiş bir oyuncunun bir kaç eksi özelliği olmasaydı eğer, Çoktan Avrupa da bir takıma transfer olmuştu.

hoca niye cok istiyor acaba? cok iyi ofansa destek verdigi icin mi ozaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt