Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hala Yıldız transferi isteyenler var ya bir takımda çok yıldız huzuru bozar :D(Yalnız ben takımda 1 brezilyali olsun istiyorum)

valla f.terimi seven olur sevmeyen olur onu bilemem ama tek bildigim sey transferleri asla f.terime falan birakmam

Re: Transfer Nöbeti

Top rakipteyken Carlinhos genelde sahada yok.Çok çok ciddi kademe hataları var bana göre.

Defans olarak bence Riera'dan farkı yok.Aslında vardırda o da yıllardır solbek pozisyonunda oynadığı içindir.

Kendi köy liginde hücumu iyi görünebilir ama bizde bunların yarısını bile yapamaz.

Zaten 27 yaşına geldi hiç ülkesinin dışına çıkmamış ilk takımı biz olucaz ve tam bir kapalı kutu...

Transfer sürecinden anladığım kadarıyla nazlı niyazlı bir tip, bir sene sonra ben buraya alışamadım ülkeme dönücem diye ağlamaya başlar.

Abartmasak o kadar maçını izledim. Daha bir tane ciddi kademe hatası görmedim. Adam zaman zaman kademeye girmek için geri geri koşuyor.

Riera zaten temposuz bir oyuncu Carlinhos hiç değilse tempolu ve ofansif anlamda daha iyi kondüsyon sorunu yok at gibi koşuyor.

Bir sürü örnek var sonradan parlayan oyuncularda. Brezilya ligini çok iyi bilen arkadaşım var. Carlinhos Fluminense'ye geldikten sonra kendini çok geliştirdi diye.

Carlinhos bir de köşe vuruşlarında sürekli ceza sahası içinde.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Abartmasak o kadar maçını izledim. Daha bir tane ciddi kademe hatası görmedim. Adam zaman zaman kademeye girmek için geri geri koşuyor.

Riera zaten temposuz bir oyuncu Carlinhos hiç değilse tempolu ve ofansif anlamda daha iyi kondüsyon sorunu yok at gibi koşuyor.

Bir sürü örnek var sonradan parlayan oyuncularda. Brezilya ligini çok iyi bilen arkadaşım var. Carlinhos Fluminense'ye geldikten sonra kendini çok geliştirdi diye.

Carlinhos bir de köşe vuruşlarında sürekli ceza sahası içinde.

Birisi atak futbolu anlatmalı bu forumda. Bizim oynadığımız atak değil. Başka bir şey. İsimlendirirsek eğer ''Vatan millet Sakarya'' Uygun olur sanırım.

U-20 Dünya kupası billetlerini nerden alabilirm izlemeye bali gideyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt