Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadasım forumda bile sansur uygulanıorken taraftarın gaza gelmemesi icin bisiler saklanıorken ben burda size hep sansursuz oldum..

onceki mesajlarıma bak sana bi ornek veriyim

demistimki

cimbomlu bir kesim lig fiksturunu beklıor neden biliormusun

son iki senedir fiksturde son macımız yada sondan ikinci macımız kadıkoyde...neden acaba hic dusundunmu

demistimki bunu bekleyen kesimler var ortalık karısır bu seneki fiksturdede son macımız kadıkoyde olursa ...sana en bsit ornegini verdim....

ama dedigim gibi gercekleri konustukca burda baltalanan ben oluyorum.....

bana deil sizden bisileri saklayanlara kızın siz

Herkezden daha çok şey bildiğini farz edelim. Bişeyler söylerkenki sizin bi m.ktan haberiniz yok ben herşeyi biliyorum triplerin zaten insanları rahatsız ediyor. Biraz sakin ve mütevazi olursan insanlara bildiklerini daha kolay anlatabilirsin. Gene sen kendin bilirsin

Emre Can ile ilgilendiğimiz yalanı çıkmış ziporx te okudum. FM den haber yapıyorlar galiba.

carlinhos sevdamız canımı sıkmaya başladı valla

kadro belli

muslera

semih --------- chedjout

ebeu --------------------------- carlinyos

hamid---melo -- sneijder ---inan

drogba ----- burac

drogba 3 macta 1 dinlendirilecek, ebue yerine arada sarbi, kupa maclarinda jem karacan vs. fray mray da gelirse onlar da oynar cenk tosun ayriyedden ama cl kadrosu nounkeu-semih degisikligi apply edilmis olarak yukarda gordugunuz uzredir.

burac ne :D burak değil miydi adı :D

abi sanki ugraşılmıyor carlinhosta carlinhos ne oyuncular var takıldık bu adama umarım hedef saptırmadır seçim kötü oldu demiştik zamanında transfer aksamaz dediler ama aksıyor
dunyada baska sol bek yok sanki..f.terimin var boyle takintilari,chedjouyu1 yil istedi aldirdi,amrabati cok istedi gitti8.5m,2 yildirda bu carlinhosun pesinde surukleniyoruz

Herkezden daha çok şey bildiğini farz edelim. Bişeyler söylerkenki sizin bi m.ktan haberiniz yok ben herşeyi biliyorum triplerin zaten insanları rahatsız ediyor. Biraz sakin ve mütevazi olursan insanlara bildiklerini daha kolay anlatabilirsin. Gene sen kendin bilirsin

Gecmise bak alper potuk fenerde demistim..dedigimde cimbom kap a bildirmistti potukla gorustuklerini...

Qouresma cimbomda dediler burda ortalık karıstı ben inanmayın dedim...

ve sniejderin geldiginde bosa sevinmeyin kalacagı en fazla yarım sezon dedim..adam gitti gidiyor..

referanslarım gecmis mesajlarımda...

bilmislik taslamıorum ben...

siz sadece olaya duygusal bakıyorsunuz ama nedense he yazdıklarım cıkıyor......

yalanım yok...gecen sene devre arasında yazdıklarım duruyor..buyur oku

siz ve yonetim herseyin en iyisini bilirsiniz gerci sizde haklısınız ...!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt