Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dunyada baska sol bek yok sanki..f.terimin var boyle takintilari,chedjouyu1 yil istedi aldirdi,amrabati cok istedi gitti8.5m,2 yildirda bu carlinhosun pesinde surukleniyoruz

şedjuyu 3-4 macta izledim bence danyden fazlsı yok daha kaliteli biri alınabilirdi..carlinhos zaten soru işareti..güçlenerek çıkmamız lazım transferden ama aynı yerde sayıyoruz

tahmin! carlinhos almaya çalışırız olursa olur olmassa rierayla devam kerim jem den biri gelir cenk veya umut la transferi kapatırız

şedjuyu 3-4 macta izledim bence danyden fazlsı yok daha kaliteli biri alınabilirdi..carlinhos zaten soru işareti..güçlenerek çıkmamız lazım transferden ama aynı yerde sayıyoruz
ben herzaman dedim yinede diyroum,ben asla transferleri f.terime birakmam.simdi yine birileri atlar f.terim herseyi bilir siz ondan yiimi bilirsinin falan diye,ama mevzu o degil.transfer olaylarinda f.terim takintili ve kararlarinin %80 ni yanlis

Gecmise bak alper potuk fenerde demistim..dedigimde cimbom kap a bildirmistti potukla gorustuklerini...

Qouresma cimbomda dediler burda ortalık karıstı ben inanmayın dedim...

ve sniejderin geldiginde bosa sevinmeyin kalacagı en fazla yarım sezon dedim..adam gitti gidiyor..

referanslarım gecmis mesajlarımda...

bilmislik taslamıorum ben...

siz sadece olaya duygusal bakıyorsunuz ama nedense he yazdıklarım cıkıyor......

yalanım yok...gecen sene devre arasında yazdıklarım duruyor..buyur oku

Üzgünüm sen yazdığımı okuyup bana bu cevabı veriyorsan benim sana söyleyecek başka bi sözüm yok demektir hayatta sana başarılar:ayatollah:

türk sol bek buldum şuan serbest bjk tan 2 bin tl oyunuyordu 3 bin tl verelim deneyelim ya tutarsa :D
23-11-emre%20%C3%B6zkan.jpg

[video=youtube;3EpXbx9gs5Y]https://www.youtube.com/watch?v=3EpXbx9gs5Y[/video]

[video=youtube;Z-bRUqdKMpE]https://www.youtube.com/watch?v=Z-bRUqdKMpE[/video]

Şöyle bir maç oynadı ki hala unutamam....Yani bir oyuncu bir takımı nasıl perişan eder verebileceğim en bariz örneklerden biri...

şu hücum hattının arkasında selçuk ve melo olsaydı ahh

chedjou daha yeni kamerunun iki macındada izledim ve adam tam bir saatli bomba, bu haliyle yedek bekler ve paralara havaya ucar, carlinhos ise defansif özelliği rieradan iyi olmayan bir solbek ,fatih terim malesef transfer konularından bazen büyük gümlemeler yapıyor (bazenmi ,sıksık mı ona karar veremiyorum)

Yanliz yönetimin aylar öncesinden yaptigi calisma buysa, alistigimiz tarzda transfer calismasi yapsalardi ne olacakti kim bilir :)

Galatasaray yönetimlerinin pazarlik anlayislarini oldum olasi sevmemisimdir. Bizi fitik etmekten baska bir ise yaradigi yok cünkü :)

siz simdi besiktasın geridn gelip cimbomuda feneride alt edip ronaldinho ya mza atisini izleyin....

ovunup durduk ama drogbaya imsa attirdik diye derlerki agir atin tekmesi sert olurmus...Adamlar agırdan geldiler ama

Ronaldinho gibi bi futbolcuya adamlar az kaldi imza attiracaklar..

birileri burda beni elestriyordu terimi elestirdim diye

terim ronaldinho yu veto etti 2 sene once adam 31 yasındaydi

dembaba istemem dedi simdi fiyatı 40 milyon eeuro

huntelaar 12 milyon euro idi istemedi...

daha neler neler

daha sayıyımmı...veto ettiklerine kucak acacak olan lucescu su an basımızda olsa gerisini siz dusunun

sola ronaldo,forvete de messiyi aldık mı tadından yenmez :trollface:

messi ligimizde ezilir, türkiye züper ligi cok zor bi lig yhaaa *göbegini kasiyarak*... Coq iyi savunma oyuncularhimiz vhar bizim ligimizde, Messiye top göstermezler...

Ronaldo uyum saglarsa, solda oynar. Forvet icin baskasina bakhakh

aysal ronaldinho yu getiriyim diyor terim istemem diyor............

Adamın istememesi icin fenerli olması lazım...

ne oldu ona verecegin paranın cok az birazını kaleciye verdin musleraya .....

aysal ronaldinho yu getiriyim diyor terim istemem diyor............

Adamın istememesi icin fenerli olması lazım...

ne oldu ona verecegin paranın cok az birazını kaleciye verdin musleraya .....

Bu yazından çıkardığım 2 şey

1. Terim Fenerbahçelidir.

2. Muslera'dan memnun değilim.

? :o

Mesela Fenerbahce´de bir isim basina yansiyor, 3 gün sonra imzayi atmis oluyor. Bizde isim düsünce asamasinda basina yansiyor, 2 ay da sikintisi sürüyor.

Yani anlamiyorum. Bir Okay Yokuslu transferi, veya Kerim Frei transferi ne kadar zor olabilir ki yahu?

Cenk Tosun mesela. Sen ciddi ol yeterki, 3 günde biter transfer. Adamlar zor durumda. Ver biraz cash, yolla Sercan´i, Caglar´i, Culio´yu, bak nasil veriyorlar.

Anadolu takimlarinin Galatasaray´la transfer yapmayi sevmemeleri cok normal bence.

siz simdi besiktasın geridn gelip cimbomuda feneride alt edip ronaldinho ya mza atisini izleyin....

ovunup durduk ama drogbaya imsa attirdik diye derlerki agir atin tekmesi sert olurmus...Adamlar agırdan geldiler ama

Ronaldinho gibi bi futbolcuya adamlar az kaldi imza attiracaklar..

birileri burda beni elestriyordu terimi elestirdim diye

terim ronaldinho yu veto etti 2 sene once adam 31 yasındaydi

dembaba istemem dedi simdi fiyatı 40 milyon eeuro

huntelaar 12 milyon euro idi istemedi...

daha neler neler

daha sayıyımmı...veto ettiklerine kucak acacak olan lucescu su an basımızda olsa gerisini siz dusunun

Sneijder > Ronaldinho su anda..

Demba Ba 40 milyon euro? Oldu canim..

Huntelaar gelse bize nekadar kufreden olurdu allah bilir..

Sen say veto ettiklerinide sonra Luce'ye kucak açmaya git..

Fatih Terim elestirilir ama elestirdigin konular çok komik suanda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt