Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BİLGİ | Engin Baytar'ın menajeri Ali Egesel, "Galatasaray, Engin Baytar'a yeni bir sözleşme önerdi. Engin, Almanya'dan döndükten sonra transfer netleşecek"

BİLGİ | Engin Baytar, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonları için Galatasaray'dan yıllık 400 bin euro garanti ve maç başına da 15 bin euro amıştı.

------------onur k-----------------

- Ebu--- Semih--- Chdju--carlinhos-

------------------inler-------------

----------------selcuk-------------

-----sneijder-----------------------

---------------------------gervinho--

--------- drogba---- burak----------

sinejder melo muslera burak gidici....

degil nani messi bile gelse unutun sampiyonlugu.....Herzaman ovunup durdugumuuz kare as ı yonetim satıyor.......UEFA ya oynarız ..

cardoso lu sow lu kuyt webolu fenerin karsına kimle cıkacaz biz....onu dusunun

drogba ilah deil...adamında gucu biyere kadar ........onlar satılırsa ki zaten satılıyor....vay halimize...aysalın klup boclarını yok etmesiyle alakali bisey........ARİF OLAN ANLAR

Tamam al ağlama

degil nani messi bile gelse unutun sampiyonlugu.....Herzaman ovunup durdugumuuz kare as ı yonetim satıyor.......UEFA ya oynarız ..

drogba ilah deil...adamında gucu biyere kadar ........onlar satılırsa ki zaten satılıyor....vay halimize...aysalın klup boclarını yok etmesiyle alakali bisey........ARİF OLAN ANLAR

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

aysal ronaldinho yu getiriyim diyor terim istemem diyor............

Adamın istememesi icin fenerli olması lazım...

ne oldu ona verecegin paranın cok az birazını kaleciye verdin musleraya .....

yani???? napcan R10, Muslera mi R10 mu?

Sneijder > Ronaldinho su anda..

Demba Ba 40 milyon euro? Oldu canim..

Huntelaar gelse bize nekadar kufreden olurdu allah bilir..

Sen say veto ettiklerinide sonra Luce'ye kucak açmaya git..

Fatih Terim elestirilir ama elestirdigin konular çok komik suanda..

elestirdigim adam kumede kalmaya oynayan shaktari uefada final CL de yari final oynatti..

İSTEYEN TERİM İLE LUCESCUYU KIYASLAYA BİLİR..GORUN BAKALIM HANGİSİ AGIR BASACAK

AMA BURDA KIYASLAYINKİ HERKES OKUYUP GORSUN

La taktiniz sizde vetolara. Veto eder eder, size ne lan :) Her TD´nin bir düsüncesi, felsefesi vardir. Terim Jardel´i de begenmezdi mesela.

Kötü futbolcu oldugundan degil, kendi sistemine uymadigindan. Terim kosan forvet seviyor mesela.

Van Gaal da "Sol stoperim sol ayakli olmali" diye takintisi vardi, Lucio´yu en iyi zamaninda postaladi mesela.

Saydiginiz isimler büyük isimler diye baliklama atlamamiz mi gerekiyor?

Ronaldinho´yu alacaklarmis. Ee ne yapalim? Onlar almasin diye biz mi alalim? Sneijder´in tursusunu mu kuralim?

siz simdi besiktasın geridn gelip cimbomuda feneride alt edip ronaldinho ya mza atisini izleyin....

ovunup durduk ama drogbaya imsa attirdik diye derlerki agir atin tekmesi sert olurmus...Adamlar agırdan geldiler ama

Ronaldinho gibi bi futbolcuya adamlar az kaldi imza attiracaklar..

birileri burda beni elestriyordu terimi elestirdim diye

terim ronaldinho yu veto etti 2 sene once adam 31 yasındaydi

dembaba istemem dedi simdi fiyatı 40 milyon eeuro

huntelaar 12 milyon euro idi istemedi...

daha neler neler

daha sayıyımmı...veto ettiklerine kucak acacak olan lucescu su an basımızda olsa gerisini siz dusunun

2xoX2.gif

BU YAZDIGIMIDA BİR SENE SONRA SİZE HATIRLATIRIM

ayyyy, yazik.

lan olm senin fotorafini o gün face'de görmüstüm, altinda da "Haberim yokmus gibi cek panpa" yaziyordu.

Meshur oldun olum, burada fazla kasmana gerek yok...

elestirdigim adam kumede kalmaya oynayan shaktari uefada final CL de yari final oynatti..

İSTEYEN TERİM İLE LUCESCUYU KIYASLAYA BİLİR..GORUN BAKALIM HANGİSİ AGIR BASACAK

Elestirdigin adam? ne yazdigini okuyormusun?

Fatih Terim Uefada final oynatti.. Hic yenilmeden.. Kupa ALDI..

Sonra Sampiyonlar liginde ceyrek final gordu..

Avrupa 3. su oldu..

Lucescu kotu demiyorum ama saçma sapan seylerle gelip hocayi elestirmeye çalisma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt