Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hala R10 diyen mantik var sa yaziklar olsun o futbol anlayisina, gozlerini operim!!

Ha bide Shaktar diyorsun,, Shaktarda dönen paradan haberin varmi?

O para ile ben degil Lucescu alsin bi basari bizahmet..

fatih termin bir çok futbolcuya parası yüzünden itiraz eetiğini düşünüyorum hatta biliyorum yani

elestirdigim adam kumede kalmaya oynayan shaktari uefada final CL de yari final oynatti..

İSTEYEN TERİM İLE LUCESCUYU KIYASLAYA BİLİR..GORUN BAKALIM HANGİSİ AGIR BASACAK

AMA BURDA KIYASLAYINKİ HERKES OKUYUP GORSUN

Sen Lucescu´nun dünya yildizi transfer ettigini hic duydun, gördün mü? Onun transfer anlayisina daha cok kafayi yerdi bu taraftar. Sen Terim´in anlayisina dua et bence.

10 senedir Ukrayna´da, 18´lik zübük Brezilyalilara 10 Milyon´lari catir catir ödetiyor Baskan Ahmedov´a.

Ben 10 senede büyük basari beklerim bu yatirimlari yaptiktan sonra. 1 kere CL ceyrek finali oynamistir. Bi de Uefa´yi aldi.

Lucescu iyi hoca ama abarttigin kadar da degil. Terim´in kiymetini bilin. 2 sene evvel agladiginizi unutmayin.

Simdi kendinizi bir halt saniyorsaniz, bunu yine Terim´e borclusunuz.

Herkesi sağduyuya davet ediyorum cedjouya önyargili davranmayin transferler gecikince kötülemeye başliyorsunuz herşeyi ve herkesi

fatih terim'i hicbir teknik direktör ile kiyaslayamazsiniz. kulübü icin herseyi yapan bir hocadir fatih terim, transfer konusunda daha ucuzunu alalim diyen bir adamdir, ve bana göre abartilan jose mourinho'dan iyi teknik direktördür. fatih hoca'yi daha fazla anlatamam, ELI ÖPÜLECEK ADAMDIR

34cimbom34 ‏@34cimbom34 32s

yabancı sınırı aynen olduğu gibi devam eder 6+2+2

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

edit: al iste sildi

lütfi arıboğan uefa da güçlü biri yabancı sınırını oraya taşısa filan süper olur ama karışmıyorlar sanırım böyle konulara

Ekranda bir anda son dakika Vargas Galatasaray'da haberleri görseniz , tepkiniz ne olurdu?

gayseri, sefa için 7 milyon euro istiyormuş yabancı sınırının olması bunun gibi açların işine yarıyor başka bir faydası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt