Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tam transfer yapma vakti

O kadar hava attılar alper'i aldık, bruno geldi diye ne oldu ya ben bi yusuf yusuf sesi duydum sanki ?

Birde şampiyonlar liginde oynamak istiyomuş hey allahım :D

Kerim Frei - Jem Karacan - Sener Ozbayrakli - Aykut Demir . 4'u de rahatlikla alinabilecek Turk oyuncular . 4'u de cok yararli olur .

arkadaşlar. acaba.... Dany ön liberoda nasıl oynar????????:Z9:

Güzel oynayabilirde Galatasaray kalitesinde ki takımın takım içindeki yabancılarını illa bir yere monte etme fikri garip.

İhtiyaç varsa bölgesinin iyileri sayılacak oyunculardan biri alınır. Maceraya hiç gerek yok. İlla bir yerde denemek gerekiyorsa solbek olarak 1-2 maç denensin.

Bu ülke böyle bir ülke iste, calim atmazsan,gol atmazsan hatta bazen gol de atsan begenmezler. 10 tane SL macinin 3 tanesinde uefa.com da macin adami secilen adam satilsin derler, ingiltere alt sira takiminda forma sansi bulamayan adamlar daha kiymetli olur.

Sabri gibi 1.5 sene yedek bekleyen ama tek antreman aksatmayan adama yaticak yervermezler , 7 ay yatip son 1.5 ay top oynayan Melo icin dünyalari yakarlar.

Sneijder-Drogba-Selcuk-Burak-Eboue-Muslera gibi adamlar alirsin, Alper Potuk'u fahis fiyata almadin diye is bilmez derler.

Derler de derler, hayatimda GS taraftari kadar kendi takimina,oyuncusuna,yöneticisine,teknik direktörüne bu kadar düsman baska bir taraftar olusumu görmedim duymadim.

Kesinlikle katılmıyorum.

Birde göz göre göre şu sayfaları okumanıza rağmen hala Galatasaray taraftarlarının düşman olduğunu düşünüyorsan pes yemin ederim.Bende diyorum ki bu bizim taraftarlar kadar kişiye bağımlı ve kişileri Galatasaraydan üstün gören başka bir taraftar topluluğu yoktur

Şu Hamit oynadığı kötü futbolu Kadıköyde oynasın ıslıklar,küfürler gırla gider ve bir daha kadroya zor girer.

Sneijder ve Drogbayla başlayan cümle o kadar basit ve sırf yazmak için yazılmış bir yazı.

Senin mantığına göre Elano,Misimoviç,Baroş,Jo,Keita gibi adaları aldılar ama ne oldu sonunda.

Yemimn ederim bizden hiçbir halt olmaz.Ancak böyle dönem döenm şampiyon oluruz.rakiplerle arayı sizin zinniyetinizden dolayı açamıyoruz.

SON DAKIKA:

Infantino Fener'de!!!

BMagr6GCAAAD_2i.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt