Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alsınlar Coentrayu bitsin iş yahu... Amma uzattılar...:yenieek:

Şu Carlinhos'tan nefret ettim artık, başka sol bek kalmadı mı dünya da!

dünyada sol bek kalmadi bu kendini birsey sanan adami bekliyoruz.gidin avrupadan sol bek alin yaw.kolarov,tremoulinas

sikeden ceza alsalar bile bizimkiler transfer yapar.bizim hedefimiz lig degil avrupa:)

Re: Transfer Nöbeti

Bonjour

Bugün isteydim gelişmeleri takip edemedim ufak bir özet gececek biri varmi? Transferde gelisme? Fener sike konusu niye hortladi ne oldu tam olarak ceza filan mi aldi?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

uefa ve fifa yine mail atmaliyiz.nekadar bu olayin üzerine gidilirse okadar uefa ve fifa ceza vermek zorunda kalir.tff nin hatta devletin bu sie olayini örtmeye calistigini falan yazmak lazim:D

Yalnız fener bu paraları nerden buluyo da uçuk fiyatlara transfer yapıyor ? ŞLye filan gittikleri de yok. Şampiyon filan da olamıyolar ? Sadece bu durum bile illegal işler döndüğünü anlamak için yeterli.

Türk olarak Inler, Kerim ve Emre Can gibi kaliteli cocuklari alsak cok iyi olur gercekten. Diger ligimizedeki cöplere gerek bile kalmaz. Ama S.Tasci düsünülebilir aslinda.

Transfer gündemimizde olan Carlinhos, Fluminense ile sözleşmesini 2015'e kadar uzattı.

saka gibi yam

irkcilik olayini unutturdular herkese.hazir uefadan aciklama gelmisken bu olayida mail yagmuruna tutarak gündeme getirmeliyiz.tam tersi olsa aziz ve taraftarlari bize neler yapardi

Altta top gibi birden karşıma çıkan şu reklamı kaldirin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt