Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tremoulinas, Bordeaux-Galatasaray maçında yıldızlaşmıştı, o yıllarda sol açık oynuyordu, sanırım sonradan beke devşirildi, inceci bir adam acayip bilek var ama ince yapılı da biri, savunması ?? Ön libero kim olacak çok önemli. Çapa tipi gelecekse bekleri full hucum oynatabilirsin o zaman Tremoulinas, Oczipka, Carlinhos vari adam alalım. Ama ön libero almayıp mc alacaksak M'bengue gelsin.

Bong, 2010 D.Kupasında Önlibero oynadı, Kamerun Hollanda maçında harikaydı, Emana-M'Bia gibi adamlar için oturmuştum takımdan sadece Bong'u beğendim, Fransa liginde maçlarını izledim adam takımında çizgide oynuyor çok hızlı. Ortaları iyi sayılmaz, ama hem ısıran hem teknik, ayağı düzgün, yani Song'a yakın çevikliğine, Dany'e yakın hızı var, üstelik takım oyuncusu ama ortaları vasat. Çizgide gidip gelecek, stoperlere kademe yapacak gerektiğinde Selçuk'un yanında ön libero oynayabilecek bi adam. Hatta M'Bia Topal vari statik bir adam da değil. 3 maçını ve bazı özetlerine denk geldim beğendim adamı.

St.Etienne’nin 23’lik genç yıldızı Guilavogui ise geçen hafta yaptığı açıklamada “Menajerim Galatasaray ve Sunderland’den teklifler olduğunu söyledi. Eğer kulübüm gitmemi isterse, ayrılırım” demişti.

Bahadır ÇOKİŞLER/AMK

dün 90 dakka oynamıs brezilya-fransa macında pardon 2 gün önce
Berbat oynamisti 2. kez milli oldu yanlis hatirlamiyorsam.

Albert riera

35 maçda oynamıs. 31 ine ilk 11 başlamış. 2 gol atmış. Kırmızı kart yok sakatlık yok yanlış hatırlamıosam.

ilk geldiğinde defans yapmayı bilmediğinden çok bocaladı yedek kaldı ama adam küsmedi hırs yaptı çalısdı defans yapmayı öğrendi ve bu sene 11 de hiç sırıtmadı ..

Riera nın yüzünden kaybettik solumuzu yol geçen hanına çevirdiler dediğiniz bir maç var mı ?

Real madrid ve deplasmandaki schalke maçıda dahil ben rieranın vasat oynadıgı bir maç hatırlamıyorum.

Adam çok mu harika ? tabiki hayır zaten her sezon 3-5 gol atsa harika kademeler yapsa ne işi var GS da gideer avrupanın en iyi taımında oynardı.

Ama GS da görevini son derece basarıyla yapan bir adam. Defans tada hiç sırıtmadı.

Burda hepimiz yediğimiz basit hatalı golleri saymaya kalksak ;

Herkes danny yüzünden yediğimiz gol söyleyebilir

Herkes eboue yüzünden yediğimiz golü söyleyebilir

Herkes semih yüüznden yediğimiz golü söyleyebilir

peki riera için varmı aklınıza gelen ?

Benim yok. Eğer varsa ben unutmussamda yukarı daki örnekdede görüldüğü gibi herkes kadar yapmıs demekdir.

Bu adamın 2,9m euro gibi bir yıllık ücreti var ve sözleşmesinin son yılı .

Nedir bu sol bek de sol bek takıntısı ?

Carlinhos gelince ne yapacak ? 5 gol 7 asist yapıp 10 tane net golü mü engellicek ?

Bu adam bu seneki performansı ve ekonomik şartlar nedeniyle kesinlikle bu senede takımda kalmayı sonuna kadar hak ediyor.

Fatih terim her sene böyle bir takıntısı mutlaka oluyor. Bence Gs için şu an böyle bir külfete hiç gerek yok.

Carlinhos veya sol bek almazsak en azından 5m euro cebimizde kalacak.

Bu parayla frei yi jem karacanı meloya ettiğimiz teklifleri biraz daha arttırarak çok rahat alabiliriz.

Umarım Ünal Aysal fatih hocayı bir kez daha dinlemez de sol bek tranferi yapmayız onun yerine ortasahamızı ve yerlilerimizi güçlendiririz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Kışın çok onermistim nancy ikinci lige düşüyor mecbur satacak diye adamı newcastle 2.9 milyon avroya aldi geleceğin evrasi olarak gosteriliyor fransada. Massadio Haïdara dehşet oynuyordu bizim takimda (nancy)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Leo da Bong'u önerenlerdendi sanırım. Dany ve Chedjou'nun olduğu takımda Gaetan nasıl gözden kaçırılır? Sanırım oyuncu tanınmadığı için kağıt üstündeki verilere ve referanslara bakılıyor öyle olunca profli düşük izlenimi yaratıyor. Halbuki Capone2 olur hatta daha iyisi olur.

Riera çok hantal, hiç kıvrak değil, savunma da bu çok sorun oluyor. Diğer bir eksiği ara ara oyundan kopuyor ve hiç agresif değil.

abi niye yazık olsun demekki bekleneni veremedi zorlamanın alemi yok sonra bi gitmedi diye uğraşıp duruyoruz. Hemen yenileri denensin

aynen.ayni olay ferhat öztorun icinde yapildi.neden gönderiliyor diye elestirilmisti.sonradan görüldükü gercekten bekleneni veremedigi

Eger 4321 oynamaya devam edeceksek sol bekte oynayacak oyuncunun sürekli hücuma destek veren tipten olmasi lazim. Ofansif demek sadece süratli ve devamli bindirmek degil. Sol bek dedigin ayni zamanda akilli ve son paslari düzgün olmali.

Albert riera

35 maçda oynamıs. 31 ine ilk 11 başlamış. 2 gol atmış. Kırmızı kart yok sakatlık yok yanlış hatırlamıosam.

ilk geldiğinde defans yapmayı bilmediğinden çok bocaladı yedek kaldı ama adam küsmedi hırs yaptı çalısdı defans yapmayı öğrendi ve bu sene 11 de hiç sırıtmadı ..

Riera nın yüzünden kaybettik solumuzu yol geçen hanına çevirdiler dediğiniz bir maç var mı ?

Real madrid ve deplasmandaki schalke maçıda dahil ben rieranın vasat oynadıgı bir maç hatırlamıyorum.

Adam çok mu harika ? tabiki hayır zaten her sezon 3-5 gol atsa harika kademeler yapsa ne işi var GS da gideer avrupanın en iyi taımında oynardı.

Ama GS da görevini son derece basarıyla yapan bir adam. Defans tada hiç sırıtmadı.

Benim yok. Eğer varsa ben unutmussamda yukarı daki örnekdede görüldüğü gibi herkes kadar yapmıs demekdir.

Carlinhos gelince ne yapacak ? 5 gol 7 asist yapıp 10 tane net golü mü engellicek ?

Bu adam bu seneki performansı ve ekonomik şartlar nedeniyle kesinlikle bu senede takımda kalmayı sonuna kadar hak ediyor.

Fatih terim her sene böyle bir takıntısı mutlaka oluyor. Bence Gs için şu an böyle bir külfete hiç gerek yok.

Bu parayla frei yi jem karacanı meloya ettiğimiz teklifleri biraz daha arttırarak çok rahat alabiliriz.

Umarım Ünal Aysal fatih hocayı bir kez daha dinlemez de sol bek tranferi yapmayız onun yerine ortasahamızı ve yerlilerimizi güçlendiririz

İşte sorun burada adam defansif müdahalelelere pek karışmadığı için hata yapmıyor gibi gözüküyor.Ayrıca hatalarını da hatırlıyorum.İlk Fener maçında kafayla topu yanlış yere attı Hasan Ali gol attı.Yediğimiz çoğu golün ortaları soldan.Real maçları,Gençlerbirliği maçı,2.Fener maçı.Daha hatırlamadıklarım da vardır.Kesinlikle bir sol bek lazım.Melo(x),sol bek,Umut ve orta sahaya alternatif kesin lazım bize.

Albert riera

var fener maçında hasan ali ye asist yaptı o da Türkiye deki ilk golünü bize attı

?

Son zamanlarda sadece yedek'te oturdu. onun yerine kolasinac oynuyor...

ama o kadar iyi bir futbolcu degil bence...

sakatligindan dolayi az süre aldi (rückenverletzung) bence gayet iyi oyuncu.ileri cikip asist de yapiyor,sezonda 5- 6 asist yapiyor bundesligada

sakatligindan dolayi az süre aldi (rückenverletzung) bence gayet iyi oyuncu.ileri cikip asist de yapiyor,sezonda 5- 6 asist yapiyor bundesligada

Hatte ein Formtief und wurde vom jungen kolsaninac verdrängt. Finde es riskant ihn zu verpflichten..da er nicht so konstant ist... risk olur yani..

aber nen starken linken hat er :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt