Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O zaman semihi danny yide gönderelim.

Semih de kasımpaşa maçı rela maçı ve daha bir çok maçda inanılmaz hatalar yaptı goller yedik.

Aynı şekilde danny nin ıskalarından yediğimiz gollerde var.

Bir sol bek birde defans lazım semihi yedege cekelim bir stoper daha alalım sol bekin yanında.

o son 11 saniye için bu maçı 11 kere daha izlerim adamsın ergin ataman.

Transfer Nöbeti

Albert riera

35 maçda oynamıs. 31 ine ilk 11 başlamış. 2 gol atmış. Kırmızı kart yok sakatlık yok yanlış hatırlamıosam.

ilk geldiğinde defans yapmayı bilmediğinden çok bocaladı yedek kaldı ama adam küsmedi hırs yaptı çalısdı defans yapmayı öğrendi ve bu sene 11 de hiç sırıtmadı ..

Riera nın yüzünden kaybettik solumuzu yol geçen hanına çevirdiler dediğiniz bir maç var mı ?

Real madrid ve deplasmandaki schalke maçıda dahil ben rieranın vasat oynadıgı bir maç hatırlamıyorum.

Adam çok mu harika ? tabiki hayır zaten her sezon 3-5 gol atsa harika kademeler yapsa ne işi var GS da gideer avrupanın en iyi taımında oynardı.

Ama GS da görevini son derece basarıyla yapan bir adam. Defans tada hiç sırıtmadı.

Burda hepimiz yediğimiz basit hatalı golleri saymaya kalksak ;

Herkes danny yüzünden yediğimiz gol söyleyebilir

Herkes eboue yüzünden yediğimiz golü söyleyebilir

Herkes semih yüüznden yediğimiz golü söyleyebilir

peki riera için varmı aklınıza gelen ?

Benim yok. Eğer varsa ben unutmussamda yukarı daki örnekdede görüldüğü gibi herkes kadar yapmıs demekdir.

Bu adamın 2,9m euro gibi bir yıllık ücreti var ve sözleşmesinin son yılı .

Nedir bu sol bek de sol bek takıntısı ?

Carlinhos gelince ne yapacak ? 5 gol 7 asist yapıp 10 tane net golü mü engellicek ?

Bu adam bu seneki performansı ve ekonomik şartlar nedeniyle kesinlikle bu senede takımda kalmayı sonuna kadar hak ediyor.

Fatih terim her sene böyle bir takıntısı mutlaka oluyor. Bence Gs için şu an böyle bir külfete hiç gerek yok.

Carlinhos veya sol bek almazsak en azından 5m euro cebimizde kalacak.

Bu parayla frei yi jem karacanı meloya ettiğimiz teklifleri biraz daha arttırarak çok rahat alabiliriz.

Umarım Ünal Aysal fatih hocayı bir kez daha dinlemez de sol bek tranferi yapmayız onun yerine ortasahamızı ve yerlilerimizi güçlendiririz

Hacı sen maçları izlediğine emin misin? Ayrıca öyle bana bir maç söyleyin demeyle de olmuyor. Senin yaptığın iş görüsmelerinde halkla ilişkiler zımzığı gibi kendinizi bir kelime ile anlatın demek gibi bir şey. İnsanın aklına hemen gelmez yani. Fakat bütün sezonu tekip eden biri ne kadar gereksiz olduğunu ve hemen hemen tüm ataklarda sol tarafın bocaladığını bilir.

Albert riera

35 maçda oynamıs. 31 ine ilk 11 başlamış. 2 gol atmış. Kırmızı kart yok sakatlık yok yanlış hatırlamıosam.

ilk geldiğinde defans yapmayı bilmediğinden çok bocaladı yedek kaldı ama adam küsmedi hırs yaptı çalısdı defans yapmayı öğrendi ve bu sene 11 de hiç sırıtmadı ..

Riera nın yüzünden kaybettik solumuzu yol geçen hanına çevirdiler dediğiniz bir maç var mı ?

Real madrid ve deplasmandaki schalke maçıda dahil ben rieranın vasat oynadıgı bir maç hatırlamıyorum.

Adam çok mu harika ? tabiki hayır zaten her sezon 3-5 gol atsa harika kademeler yapsa ne işi var GS da gideer avrupanın en iyi taımında oynardı.

Ama GS da görevini son derece basarıyla yapan bir adam. Defans tada hiç sırıtmadı.

Burda hepimiz yediğimiz basit hatalı golleri saymaya kalksak ;

Herkes danny yüzünden yediğimiz gol söyleyebilir

Herkes eboue yüzünden yediğimiz golü söyleyebilir

Herkes semih yüüznden yediğimiz golü söyleyebilir

peki riera için varmı aklınıza gelen ?

Benim yok. Eğer varsa ben unutmussamda yukarı daki örnekdede görüldüğü gibi herkes kadar yapmıs demekdir.

Bu adamın 2,9m euro gibi bir yıllık ücreti var ve sözleşmesinin son yılı .

Nedir bu sol bek de sol bek takıntısı ?

Carlinhos gelince ne yapacak ? 5 gol 7 asist yapıp 10 tane net golü mü engellicek ?

Bu adam bu seneki performansı ve ekonomik şartlar nedeniyle kesinlikle bu senede takımda kalmayı sonuna kadar hak ediyor.

Fatih terim her sene böyle bir takıntısı mutlaka oluyor. Bence Gs için şu an böyle bir külfete hiç gerek yok.

Carlinhos veya sol bek almazsak en azından 5m euro cebimizde kalacak.

Bu parayla frei yi jem karacanı meloya ettiğimiz teklifleri biraz daha arttırarak çok rahat alabiliriz.

Umarım Ünal Aysal fatih hocayı bir kez daha dinlemez de sol bek tranferi yapmayız onun yerine ortasahamızı ve yerlilerimizi güçlendiririz
galatasaray ım ın sol bek i riera olamaz .

Sevecegim sizin klima modellerinizi şu reklamı kaldirin ya top gibi karşıma çıkıyor :D

Hacı sen maçları izlediğine emin misin? Ayrıca öyle bana bir maç söyleyin demeyle de olmuyor. Senin yaptığın iş görüsmelerinde halkla ilişkiler zımzığı gibi kendinizi bir kelime ile anlatın demek gibi bir şey. İnsanın aklına hemen gelmez yani. Fakat bütün sezonu tekip eden biri ne kadar gereksiz olduğunu ve hemen hemen tüm ataklarda sol tarafın bocaladığını bilir.

Evet hocam hepsini izledim.

Vardığım sonucda en fazla semih kadar danny kadar eboue kadar bocaladıgı..

Ben bu adam süper demiyorum ki sadece 1 sezon daha çok rahat oynar diyorum.

Ayrıca rieranın önünde neredeyse bütün sezon ya emre çolak oynadı yada scneijder bu adamlar hiç geriye yardım etmedi adam hep tek kaldı.

Ebouenin ise önünde hamit vardı en azından o defans yapmayı bilen yardıma gelen bir adam.

Neyse uzatmanın anlamı hak vermeyebilirsin herkes benim görüşlerimi benimsicek die bişi yok.

Rierayı göndermek demek 3meuro sunu vermek demek. Hadi iyilik yapdı yarısına anlasdın 1,5m euro gitti (yapmaz ya)

Carlinhos yada kimi alacaksan en az 5m euro bonservis + en az 2,5m euroda adama

En iyi ihtimalle GS ın kasasından 9m euro çıkacak .

Ne carlinhos nede alınacak yeni oyuncu bu farka degecek bir katkı sağlamayacakdır.

Benim düşüncem bu.

Bu para ile en az 2 transfer daha yapılır.

muslera

şener semih chedjou riera

selcuk inler

nani wes burak

drogba

renktaşlar bu şikeciler gidemeyecek cl ye onlar gidemeyince biz 7.5 milyon euro daha alıyoruz . bence parayı basıp almalıyız nani ve inleri . bence sol bek riera iyidir oyunu bilen okuyan adam biraz indirim yapsın maaşında her türlü gideri var.

Carlinhos'un menajeri Luisao mu? Luiz Goulart mı? Ya da ikiside aynı adam mı? :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt