Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos sözleşme yenilediğine göre alalım işte Kolarov'u keyfimize bakalım.Hazır elimizde böyle bir fırsat var kaçırmamak gerek.

Aleksandar_Kolarov.ashx

Veya

489981-3825258-317-238.jpg

çare Ekotto

Benoit Tremoulinas'a yoğunlaşalım derim. Sanırım zaten şimdiye kadarda temaslarımız oldu.

Kolarov,Ekotto,Tremoulinas

Şunlardan birini alabiliriz.Maliyetleride çok uçuk olacağını sanmıyorum.En maliyetlisi Kolarov olur.

Neyse futbola biraz ara verip basketbolda ki şampiyonluğun tadını çıkartalım çarşamba gününden sonra. :)

Carlinhos'u hiç istemiyordum. Adamı çoğunuz bir kere bile izlemediniz (youtube) hariç. O yüzden bana pek parlak bir adam görüntüsü vermedi. Çok daha iyilerini alabiliriz zaten.

Yani Carlinhos yetenekli bir adam olabilir belki, ama bize artistlik yapacak capta biri oldugunu da düsünmüyorum.

Bu israrin sebebi nedir? Zaten vereceksin 5 Milyon Euro. O zaman ver 2-3 daha, al Kolarov´u filan ya. Baydi bu Carlinhos artik

@marca_english: Fenerbahce executives today arrived at noon in Barcelona and offered 15m€ for David Villa, Villa will sign in the coming days Fenerbahce

Haluk yürekli Carlinhos'un sözleşme uzattığına inanmıyorum demiş. Biri çıkıp bi açıklama yapsın artık şu Carlinhos konusunda sıktı. İbrahim Seten'e söylesekte başkanı bi arasa ne de olsa en çok o görüşüyo :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt