Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Carlinhos 2 aydir gelicek, oglum geliceksin gel gelmiceksen ...... ol git :) Baska solbekmi yok dunyada

AW: Transfer Nöbeti

Beyler bugün herhangi bi spor programi olacak mi bilginiz var mi ?

@uA1905od: Carlinhosdan bana da fenalık getirdiniz son kez yazıcam bi daha da yazmıycam. Carlinhos hayırlı olsun :)

Carlinhos'u hiç istemiyordum. Adamı çoğunuz bir kere bile izlemediniz (youtube) hariç. O yüzden bana pek parlak bir adam görüntüsü vermedi. Çok daha iyilerini alabiliriz zaten.

Canlı izlenmediyse o adam kötüdür,, nasıl bir mantık bu!!

Ben bunun babasını da sevmezdim zaten :D

AW: Transfer Nöbeti

Stoch aklimdan cikmiyo piskolojim bozuldu..

Kop gel desek kacar gelir vallah :D:D:D

carlinhos'un niyeti yok belli gelse de fayda sağlamaz artık bence. ali turan ve amrabat'da gördük bunu. çok kurcalamayacaksın. dünyada alabileceğimiz sol bek mi kalmadı?

duyumcular carlinhos bitti diyor, galiba aldık bu adamı.sözleşme olayı da asparagas.

Riera'yı alan çıkmaz. Elimizde kalır zaten. Bırakın Carlinhos'u felan. Aynen devam.

Transfer Nöbeti

@marca_english: Fenerbahce executives today arrived at noon in Barcelona and offered 15m€ for David Villa, Villa will sign in the coming days Fenerbahce

Şikecilerin Uefa'daki savunması belli oldu: bakın biz o kadar para harcayıp oyuncular aldık, bize ceza vermeyin, sponsorluk da yapmıştık sizinle

Akıl var mantık var. Birşey bitmişse bitmiştir. Carlinhos bitmediki açıklayamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt