Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anlaşmış yazıyor guardian sport da bu olaydan sonra hangi yabancı fenere gelmek ister bitti o iş.

Fenerbahçe yalan oldu.

üstüne üstlük bu haberden sonra ingiltereden talipleri varken sow da hayatta durmaz o takımda.

Seneyede yatsak bile şampiyon olacağız bu UEFA haberi sayesinde :)

uefa sayesinde fln değil. kendi hakkımızla, şerefimizle şampiyon olacağız f5 in zaten gücü yetmmez bize renkdaş :)

bi de o adi şikeci takımın adını yazarken büyük harfle başlamasan daha iyi olur sanki. görünce rahatsz oluyorum.fenev iyi :D

15.2 milyon Amerikan dolarida 11.51 milyon euro yapiyormus.

trtspor: yuh hala forvet istiyor diyor fatih terim istedigi isimde bentner mis

hic izlemedim vallahi ama bizim hocanin her sene bir yigit gökoglan ve sayre gibi bir bombasi oluyor :D o kategoriye koya biliriz belki.

Aynen katılıyorum.

Yiğit gökoğlanı aldı 1 maç ya oynattı ya oynatmadı.

Okan a2 ye gönderdi.

Furkan alındı şimdi nerelerde napıyor kim bilir ...

An itibari ile yalanmis oldu. Haberin kaynaginda 5.5 yaziyor. 365g24s uzun zaman önce bunu yazdi. Simdi anlariz Brezilya'nin para birimi ne ? Orada 15.2 milyon dollar yaziyor. Bunu bizim AMK euro'ya cevirmistir kesin.

Conforme antecipado pelo
LANCE!Net, ele entrou novamente na mira do Galatasaray (TUR), que assinalou oferecer cerca de 5,5 milhões de euros (cerca de R$ 15,2 milhões) para contar com o jogador. O contrato dele com o Flu vai até dezembro de 2014.

Leia mais no LANCENET! Carlinhos admite que jogo contra a Portuguesa pode ser o último pelo Flu - Fluminense | Lancenet.com.br

© 1997-2013 Todos os direitos reservados a Areté Editorial S.A Diário LANCE!

vallah ülkenin bir cok gazteciden daha cin cikdin bravo :asd:

ibrahim kızılın söylediğine göre cenk tosun,ve serdar kurtuluşun mejaneriyle fatih hoca görüşmüş..kerim frei'ın babası oğlum GSda oynamak istiyo ,bu hafta somut gelişmeler olabilir demiş,jem karacanla anlaşmışız sanırım.

okay yokuşlu,taylan antalyalı,tolgay aliden ikisi alınmalı.bursadan şener kesinlikle alınmalı.

ne olacaktı yaaa ne işi david villa nın şikecilerde adam ayrılmak istese dünya kadar takım peşine düşer :lol::lol::lol::lol:

renktasım şimdide sucu bize atıyolar avrupaya alınmıyolar die önceden fransızdık şimdi cemaatci olduk uefa da şimdi cemaatci oldu bunlar gercekten böle düşnyosa bunlarda nasıl bir beyin varya bizim herşeyimiz GALATASARAY olmuş menfaat ugruna satarmıyız sizin CAs davanızı sattıgınız gbi yanlışmıyım ya yoksa ben mi çok fanatiğim.

Zaten aklım almıodu naniye 7 m eurodan fazla vermem diyen adam carlinhosa 12m euro verirmi :)

Kac haftadir Carlinhos ile sapittim. Sonuna kadar arkasindayim bu transferin. Eger gelirde beklenenleri veremezse, hal hatrimi sorabilirsiniz.

benden sendinim ya. senin carli konusunda calismalarini yakindan takip ettim forumda. güzel analizlerin vardi. ben kendi adima tesekkür ederim o analizlerin icin. gercigi ben canli izlemisdim bir cok macini daha önce. umarim gerceklesir. hakan ünsaldan sonra ilk defa bir sol bekimiz olacak.

bu konuda yanilma oranim sifira sifir diye düsünüyorum :D

trtspor:nani israri gizlice sürüyormus k.frei ve j.p.karacan lada imza asamasina gelmis

bence avrupa dan bir solbek alsak daha hayirli olur

korkuyorum bu nazli adamlardan, baslarlar sonra ulkemi ozluyorum filan falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt