Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktasım şimdide sucu bize atıyolar avrupaya alınmıyolar die önceden fransızdık şimdi cemaatci olduk uefa da şimdi cemaatci oldu bunlar gercekten böle düşnyosa bunlarda nasıl bir beyin varya bizim herşeyimiz GALATASARAY olmuş menfaat ugruna satarmıyız sizin CAs davanızı sattıgınız gbi yanlışmıyım ya yoksa ben mi çok fanatiğim.

boşver kardeş onların ömrü bize çamur atmakla geçiyor ,ama yavaş yavaş onlar da anladı ki azize fenerbahçeyi bitridi ve bitirmeye de devam edecek ,çırpındıkça batsın pislikler

bu cem karacan ve kerim frei iyi oyuncularmi tanimiyorum hic birinide.

Ufak bir hatam oldu 365g24s Carlinhos'un bonservisine 4.4 baska bir haberinde 4.2 milyon euro demis. Brezilya kaynakli haberde 5.5 milyon euro diyor. 365g24s bu sefer bonservis konusunda yanilmis olabilir. Yillik 2.5 milyon euro'dan bahsediyorlardi zaten. Bu kadar verilecegini düsünmüyorum.

boşver kardeş onların ömrü bize çamur atmakla geçiyor ,ama yavaş yavaş onlar da anladı ki azize fenerbahçeyi bitridi ve bitirmeye de devam edecek ,çırpındıkça batsın pislikler

o şerefsiz bataklıkta batarken yanında b,r,lerini götrmeden edemez öyle delikanlı çünki

benden sendinim ya. senin carli konusunda calismalarini yakindan takip ettim forumda. güzel analizlerin vardi. ben kendi adima tesekkür ederim o analizlerin icin. gercigi ben canli izlemisdim bir cok macini daha önce. umarim gerceklesir. hakan ünsaldan sonra ilk defa bir sol bekimiz olacak.

bu konuda yanilma oranim sifira sifir diye düsünüyorum :D

Hakan Ünsal dedidinde aklima su gol geldi. Zamaninda Puskas ödülü olsaydi kesin Hakan Ünsal'a verilirdi o sene. Stoch'un attigi gole bak bir de bu gole bak. [video=youtube;BgvRE_tUZLg]https://www.youtube.com/watch?v=BgvRE_tUZLg[/video]

Chelsea Cavani için 40 m € + Torres'i teklif etmiş...

o şerefsiz bataklıkta batarken yanında b,r,lerini götrmeden edemez öyle delikanlı çünki

hiç korkma kardeş yıllardır denizli maçını kouşup durdu teşvik var diye meğerse tahir kum denen satılmış gazetecinin elindeki mektuba güveniyormuş o mektup ortaya çıktı adnan polat yargılandı ilk duruşmada beraat etti ondan sonre elinde koz da kalmadı sürekli bş boş atmaya başladı

Engin talü kardesimiz ceza yemis. neden bilmiyorum da bunu iletmemi istedi ki haklidir. :D

Engin Talü:

1 senedir burada carlinhosu isteyen savunan benim renktaş millete anlatmaya çalıştık zamanında benm hakkımı yeme

carlo ii adam tremoulinastan falan iyi

Valla ben Brezilya sitelerine Google Translate yardimi ile Fluminense taraftarlarin Carlinhos hakkinda düsüncelerini okuyorum herkes cok olumlu seyler söylüyor. Son zamanlarda kendini cok gelistirdigini fln söylüyorlar. Bir de bizim bir zamanlar transfer etmek istedigimiz Cortes diye bir oyuncuyu düsünüyorlarmis Carlinhos'un yerine. Bruno Cortes hakkinda hic bir olumlu mesaj görmedim. Halbuki zamaninda millet onun transfer olmasini istiyordu.

Untitled_1.jpg

:ka19:

Engin cezaliyken bile mesaji oluyor bismillah

Engin talü kardesimiz ceza yemis. neden bilmiyorum da bunu iletmemi istedi ki haklidir. :D

Ening Talü:

1 senedir burada carlinhosu isteyen savunan benim renktaş millete anlatmaya çalıştık zamanında benm hakkımı yeme

niye ceza aldi...ve nekadr cok uzak kalicak foruma?

Ening Talü:

ismi düzelt aga hoş durmamış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt