Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

besiktas ceza yerse otamatikman tüpcü de bunun icinde oluyormu? yoksa tüpcünün ismi gecmiyormuydu bu sike olaylarinda, baya zaman gecti icin unutmusum kim ne yaptini.

bjk türkiye kupası finali için adı geçiyor. ismi geçenlerde tayfur havutçu ve serdal adalı..yüpçü o zaman bjk'nin başkanıydı ama pek bişey çıkmadı onla ilgili.. tüpçü ye esas ceza, TFF'nin başındayken, şike yapan takımları aklaması ile ilgili gelebilir,

Esas bomba ise Serdal Adalı başkan seçilirse olacak. adam bu hafta başkan olacak, haftaya uefa tarafından ömür boyu men.. tarihin en kısa süreli başkanı olur herhalde..

Ynt: Transfer Nöbeti

Yargıtay dan UEFA'ya ne?

Hıyarla bunlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ahime gideriz casa gitdinizde ne oldu?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Alves: FB ile büyük başarılar yaşamak istiyorum :trollface: Adamın daha haberi yok galiba gelişmelerden.

Bu meloyla carli de kabak tadi verdi arkadas. Ne nazli adamlarmis arkadas. Yeni gelinden cok naz ediyorlar. Almayin ula sunlari:mad:

Hepsi yavşak ordakılar biri sorsada dinlesek

Muhabir Aykut; FB bu sene ŞL ön eleme oynayacak dedi, o da ŞL'de başarılı olmak istiyorum filan dedi, adamlar hiçbir şey yokmuş gibi davranıyolar, Aykut'tan nefret ediyorum zaten, tasmalı bir arkadaş...

Muhabir Aykut; FB bu sene ŞL ön eleme oynayacak dedi, o da ŞL'de başarılı olmak istiyorum filan dedi, adamlar hiçbir şey yokmuş gibi davranıyolar, Aykut'tan nefret ediyorum zaten, tasmalı bir arkadaş...

Hele o Loran yavşağıda ordaydı. Hepsi yavşak.

:asd::asd::asd::asd:
BMd0vQoCIAE4aJj.jpg

Melo'ya parasını ver bugün imza atar..

Carlinhos'un daha maçları bitmedi, 1 maçı daha var. adamdan ne bekliyorlar anlamıyorum, ligi bitirmeden mi gelsin..

Melo imza atmak icin can atiyor zaten. Bunu hep söyledi. Yönetim ucuza kapatmak istiyor, umarim plan tutar.

Carlinhos transferinde de sürec bekleniyor bencede. Bu hafta sonuna kadar biter herhalde artik.

Ben Kerim Frei hamlesi istiyorum artik. Bari onu kacirmasinlar.

Uefa şenezide şutlamalı

MASON BAŞKANIMIZ HERSEYİ ÖNCEDEN BİLDİĞİ İÇİN, TFF'NİN BAŞINADA DÜŞÜNMÜŞTÜR BİRİSİNİ, BU YAZ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK, BİZ BU HIZLA 5. YILDIZI 7 YIL İÇİNDE TAKARIZ :yenieek::yenieek::yenieek:

Ulkede adam gibi karar alamayıp sonra UEFA'da lobi yapmak lazım demek. Hala bunu konuşmak. Doğruların yanında olsanız böyle olmayacak. Fenerbahçe gibi 100 yıllık bir klub bir kisinin köpeği olmuş. Konuşulan konulara bak. Hatta ben bu yuzden gezi parkına çıkıp eylem yapan fblilerede anlam veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt