Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan bu şikeci fener yüzünden, transfer politkası netleşmiyor. allah belanızı versin sizin ne ceza yiyecekseniz yiyinde olsun bitsin şu iş. tff değişecekmi değişirse yabancı kararı nasıl olur bunları düşünmekten doğru dürüst iş yapamıyordur bizim yöneticiler

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Melo imza atmak icin can atiyor zaten. Bunu hep söyledi. Yönetim ucuza kapatmak istiyor, umarim plan tutar.

Carlinhos transferinde de sürec bekleniyor bencede. Bu hafta sonuna kadar biter herhalde artik.

Ben Kerim Frei hamlesi istiyorum artik. Bari onu kacirmasinlar.

Aynı şeyleri düşünüyoruz ancak ben şu cümleyi yazan arkadaşların ne demek istediğini anlayamıyorum.

Almak isteyip de alamadığımız kim var (Alper dışında, onun nasıl olduğunu herkes biliyor)??

Talip olduğumuz adamları zaten alıyoruz. Bazılarınınkafasında şu oyuncu çok iyi, bunu kesin almalıyız diye düşünceler dolaşıyor, sonra buna kendisine o kadar inandırıyor ki, alınmadığında yönetime kızılıyor. Zaten bu oyuncu Fatih Hoca'nın listesindeyse alınıyor,alınmadıysa listesinde yok demek ki!! Aynı şey Nani için de oldu, bir takım genç oyuncular içinde..

Özetle Frei zaten listedeyse ve alınması çok isteniyorsa alınır.. kaçırmayız yani :)

Aynı şeyleri düşünüyoruz ancak ben şu cümleyi yazan arkadaşların ne demek istediğini anlayamıyorum.

Almak isteyip de alamadığımız kim var (Alper dışında, onun nasıl olduğunu herkes biliyor)??

Talip olduğumuz adamları zaten alıyoruz. Bazılarınınkafasında şu oyuncu çok iyi, bunu kesin almalıyız diye düşünceler dolaşıyor, sonra buna kendisine o kadar inandırıyor ki, alınmadığında yönetime kızılıyor. Zaten bu oyuncu Fatih Hoca'nın listesindeyse alınıyor,alınmadıysa listesinde yok demek ki!! Aynı şey Nani için de oldu, bir takım genç oyuncular içinde..

Özetle Frei zaten listedeyse ve alınması çok isteniyorsa alınır.. kaçırmayız yani :)

Podolski,Shaqiri. :sad007:

Podolski,Shaqiri. :sad007:

söylemek istediğini anladım ama, kapa bildirip alamadıklarımızdan bahsetmiyorum, kimisi gelmek istememiş,kimisinle para yüzünden anlaşamamışızdır. Demek istediğim mesala Kayseri'de Okay Yokuşlu diye biri var. transfer görüşmemiz olmamış, hocanın listesinde yok, ilgimiz yok ama alınmadı diye kızanlar oluyor. bunu demek istedim. ve sayı arttıkça yönetimin transfer başarısızlığından söz ediliyor.. umarım anlatabilmişimdir.

Carlinhos felan istemiyorum,adam gelmeden kendinden soğuttu,yeryüzünde başka sol bek yok mu kardesim??

Radyospor kaynaklarına ulaşan bilgiler, UEFA'nın yakın zamanda Yargıtay Başsavcılığı'yla görüştüğü ve bilgi aldığını gösteriyor.

UEFA Disiplin Kurulu'ndaki yargılamayla birlikte, Yargıtay Başsavcılığı'nın da dosya üzerindeki incelemelerini tamamladığı, 16.Ağır Ceza Mahkemesi kararlarının "ONANMASI TALEBİYLE" ilgili daireye dosyayı sevk etmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

UEFA'nın dosyada yer alan diğer Süper Lig kulüpleriyle ilgili Yargıtay Başsavcılığı'ndan bilgi aldığı ve disiplin yargılaması başlatacağı da ulaşan diğer bilgiler arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt