Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı Carlinhos'un menajeri Luiz Goulart açıklamalarda bulundu.

Carlinhos için kendilerine resmi bir teklifin ulaşmadığını söyleyen Luiz Goulart, oyuncunun Fluminense'de mutlu olduğunu ve sözleşmenin 2015 yılına kadar uzatıldığını söyledi. Carlinhos'u 16 yaşından beri tanıdığını söyleyen Goulart, başarılı sol bekin geleceği ile ilgili en iyi kararı vermeye çalıştıklarını ifade etti. Luazio, Carlinhos'un %10'luk haklarını da Unimed isimli bir şirkete sattıklarını dile getirdi.

Bu arada Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini uzatmasının, başka bir takıma transfer olmayacağı anlamına gelmediği, sadece kulübü Fluminense'nin pazarlıklarda elini güçlendirdiği belirtildi. Galatasaray'ın Carlinhos için girişimlerini sürdüreceği kaydedildi.

NTVSpor

Carlinhos kendi yalanladı sözleşme uzattığını.. Carlinhos transferi bitti bence sadece adamın son maçından önce açıklanması istenilmiyor yarın maçını oynasın açıklanır tıpkı Chedjouda olduğu gibi

Carlinhos kendi yalanladı sözleşme uzattığını.. Carlinhos transferi bitti bence sadece adamın son maçından önce açıklanması istenilmiyor yarın maçını oynasın açıklanır tıpkı Chedjouda olduğu gibi

%100. hatta sözleşme imzalanmıştır bile,yarın maçtan sonra Kap'a düşer bence de

Carlinhos Chedjou Semih Eboue

bence savunma hattı güzel oldu :D

Bastos haberleri çıkmış. Ben Nani'den daha çok Bastos'un gelmesini isterim.

Hoca Arda'yı çok istiyor diye okuyorum. Bence kanat transferi Arda'ya bağlı. Umarım Arda'yı alabiliriz.

Bastos haberleri çıkmış. Ben Nani'den daha çok Bastos'un gelmesini isterim.

Hoca Arda'yı çok istiyor diye okuyorum. Bence kanat transferi Arda'ya bağlı. Umarım Arda'yı alabiliriz.

Nerde cıkmıs bastos haberi,carliden daha iyi topcu,kopsun gelsin,kaynak va mı kaynak???

Carli den iyi adam yok mu yeryüzünde allasen,arastırsan daha iyisini bulamazmısın,2 senedir Carli asaga Carli yukarı,bu kimdir de bu kadar pesinden kosuyoruz Carli nin???

Chedjoue'dan farkı ne Carlinhos'un!! Chedjou'yu da sezon ortası istedik,gelmedi,, Carli de gelmedi.. Cheodjou daha erken imza attı diye mi Carlinhos'a laf ediliyor,anlmadım. Chedjou son maçını yaptı çıktı gidiyorum dedi ve imzaladı. Bu adamın daha maçları bitmedi,yarın son maçı var ve bu benim son maçım olabilir dedi. zaten imzalamışızdır ve maç sonu açıklanır.

Chedjou'nun peşinde ne kadar koştuysak Carlinhos'un peşinden de o kadar koşmuşusuzdur. Yandaş medyanın sürekli sorun varmış gibi gösterilmesini anlamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt