Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla sneijder satilsin olayinin sakasini bile düsünme,eger oyle bir saka aklindaysa kafani dagitmak icin baska seyler düsün.isin sonu hayirli olmaz:)

işin gerçeği yani bana kalsa ne yala söylim satarım snayderi ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum hatta aksine takımın huzurunu bozabileceğinide düşünüyorum tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım:)

işin gerçeği yani bana kalsa ne yala söylim satarım snayderi ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum hatta aksine takımın huzurunu bozabileceğinide düşünüyorum tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım:)
bu dusuncene saygi falan duyulmaz.boyle sapikca bir dusuncemi olur la

saygi duyulacak bi tarafi yok kusura bakma

Sen önce Sneijder yazmasını bi öğren

dedim ben size bu hafta transfer olmaz diye duyum bile yok

tmm o zaman snayder kalsın burak satılsın birinden birini seçin artık:D

nöbet ölüyor, acil adrenalin basın modlar.

viewerh.png

sneijder gitmemeli formda bir sneijder çok şey yapabilir.

Lafı gecen adam Sneijder, boru degil

Satarsın ama Sneijder gibi adamı çok zor alırsın

Transferleri geçtim kendi oyuncularımızın sözleşmeleri neden bekletiliyor.Aydın-Engin-Gökhan-Umut-Melo bir an önce imzalatsak en azından iskelet kadro korunur tam anlamıyla.

Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sırasında bulunan Nani için Manchester United'a yaptığı 6,5 milyon sterlinlik teklif kabul edilmedi.

Sarı-kırmızılıların 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Manchester United'e yaptığı 6,5 milyon sternlik teklif kabul edilmedi. Nani ile yapılan görüşmelerden de olumlu sonuç çıkmayınca Galatasaray, bu transferi rafa kaldırdı. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Nan, tercihini Galatasaray yerine Monaco'dan yana kullanacak.

Bülent Tulun'un yürüttüğü bu transferde araya giren Monaco'nun işleri bozduğu öğrenildi. Yeni sezonda takımın başında olacak David Moyes'in kadro düşünmediği öğrenilen Portekizli oyuncunun, yıldız transferlerle dikkatleri çeken Monaco'ya yakın olduğu öğrenildi.

eurosport

tmm o zaman snayder kalsın burak satılsın birinden birini seçin artık:D

ne alaka ya burak türk bide illa birini satmak zorunda mıyız fb zaten avrupaya gidemeyecek transferde eli zayıfladı takımımız zaten iyi bide stoper aldık niye elimizdeki kozu bırakalım ayran içtin sen heralde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt