Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani transferi hayaldi, gercekci olalim. Monaco araya girdiyse zaten almistir. Her tarafa para sacan Monaco normalinden daha az fiyata alacagi Nani'yi kimseye kaptirmaz.

Coentrao ve Valdes'i de alirlarsa bu sene rahat sampiyon olurlar, en kötü ikinci.

viewerh.png

bi adriana resmi de yeterli olurdu ya da sara sampaio ya da kate upton ya da jessie ann.:asd:

la emrah polat ben sana demedimmi sneijder satilsin olayinin sakasi bile yapilmaz sonu hayirli olmaz diye,al iste kus degilsen bile yedin damgayi hayirli ugurlu olsun:asd: eger kussan ciddi kisilik problemlerin var cunku öglen hakaret yagdiriyodun sikecilere.insan kendine hakaret edecek duruma gelmisse durumun vahim

işin gerçeği yani bana kalsa ne yala söylim satarım snayderi ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum hatta aksine takımın huzurunu bozabileceğinide düşünüyorum tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım:)

sorma kardeşim tutturmuşlar bir sneijder gidiyor.satsak şöyle 15 milyona belki kulüp her taraftara birer euro dağıtır.

Şike sürecini bekliyor olabilirler bence.

Alpaslan Öztürk iyi diyorlar. Almak lazım. 18 yaşında, geleceği olan bir isim. Eboue 1-2 seneye bitecek.Sabri zaten bitik, 1-2 sene sonra o da iyice düşecek. Oraya Türk monte edebilirsek ve istikrarlı olursa inanılmaz olur.

işin gerçeği yani bana kalsa ne yala söylim satarım snayderi ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum hatta aksine takımın huzurunu bozabileceğinide düşünüyorum tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım:)

Doğru diyon aslında 15 milyona satıp 15 milyonluk şemsiye alıp fb lilere dağıtmak lazım :lol: az kaldı çünki şemsiyenin açılmasına :asd:

Transfer sezonun sona ermesine 3 ay var daha kampa kadar Melo ve sol bek alınsin yeter (Hoca zaten hazirlik kampinda baktiki olmuyor bir kanat ister zaten bence acele etmeye gerek yok)

la emrah polat ben sana demedimmi sneijder satilsin olayinin sakasi bile yapimaz sonu hayirli olmaz diye,al iste kus degilsen bile yedin damgayi hayirli ugurlu olsun:asd: eger kussan ciddi kisilik problemlerin var cunku öglen hakaret yagdiriyodun sikecilere.insan kendine hakaret edecek duruma gelmisse durumun vahim

arkadaşlar nöbet bitmiş iki hareket getirelim dedik hemen dışlamaya başladınız ne adamlarsınız yahu ben snayder satılsın deyince gerçekten satılacakmı yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt