Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neden mantiksiz olsun ki Talip´in yazdiklari? Aziz Yildirim´in bunu isteyecegi cok acik. Biz gidemiyorsak digerleri de gitmesin bari diyecek.

Ben bu TFF´ye güvenecek degilim herhalde. Yapamazlar diyemem. Hic belli olmaz.

sneijder satilsin demek TCK ya gore bilerek ve isteyerek halki isyana te$vik etmektir.cezasi ilgili hükümler gecegince 3 yildan baslar

yapmayın be desene bu genç yaşta hapis yatmakta varmış içerde suçun ne die sorarlarsa ne diyecem peki üstad bi yardım edin bari oradan yırtalım:D

Tff yapmaz böyle bir şey diyebilecek tek bir insan var mı burada? Yok.

Yaparlar, ama çok sağlam bir tepki gösterebilirsek geri adım atarlar anca.

1. Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL2 sa

SON DAKİKA : Çıkar amacı suçörgütü lideri Aziz yıldırımla TFF başkanı DEMİRÖREN şu GİZLİ Kararı aldılar eğer Fenerbahçe ve BJK MEN cezaları alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN.ÇETE gene iş başında kokainmann SETEN, HÜRRİYET gazetesi ve bazı BASIN kuruluşları MİLLETİ bu habere alıştırmak için KADEME kademe haberler yapacaklarmış

Olur.Bir taraftan hakkında bir kamyon dolu tapeler olan şahıslar için masumiyet karinesi ilkesini öne sürerek suçlamak doğru değil diyeceksiniz diğer yandan bu pisliğe zerre kadar bulaşmamış kurumları işleyenlerle aynı kefeye koyup müsabakalardan men edeceksin. Kim yapacakmış bunu?

Neden mantiksiz olsun ki Talip´in yazdiklari? Aziz Yildirim´in bunu isteyecegi cok acik. Biz gidemiyorsak digerleri de gitmesin bari diyecek.

Ben bu TFF´ye güvenecek degilim herhalde. Yapamazlar diyemem. Hic belli olmaz.

Karşılarında çocuk yok ki hocam, böyle bir şey talep eden varsa ciddi anlamda çocukluktur,çocuktur, eline biberon verilir, susturulur. (:

TFF kimki bizi avrupaya yollamıyor. Eğer bir karar almışlarsa fb bjk protesto etsin gitmesin. Zaten isteselerde gidemicekler gibi :)

Şl'den gelecek para anamızın ak sütü gibidir..

Ve o turnuvaya katılmaya kesin olarak hak kazanmışızdır!

Bıdı bıdı yapmasınlar kendi g.tlerini kurtarmaya baksınlar..

Ayrıca Fifa bu konuda çok ciddi suçluyla suçsuzu ayıracaklarını zaten söylemişlerdi..

Platini reise güveniyorum bizim hakkımızı gasp edemezler..

1. Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL2 sa

SON DAKİKA : Çıkar amacı suçörgütü lideri Aziz yıldırımla TFF başkanı DEMİRÖREN şu GİZLİ Kararı aldılar eğer Fenerbahçe ve BJK MEN cezaları alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN.ÇETE gene iş başında kokainmann SETEN, HÜRRİYET gazetesi ve bazı BASIN kuruluşları MİLLETİ bu habere alıştırmak için KADEME kademe haberler yapacaklarmış

istediklerinde fransız,istediklerinde türk mü sayılıyoruz? çapsızlar...

TFF kimki bizi avrupaya yollamıyor. Eğer bir karar almışlarsa fb bjk protesto etsin gitmesin. Zaten isteselerde gidemicekler gibi :)

Ise bu isler böyle basit degil. TFF göndermiyoruz derse biraz zor gideriz. UEFA ülke federasyonun kararlarina pek karismiyor demislerdi.

yapmayın be desene bu genç yaşta hapis yatmakta varmış içerde suçun ne die sorarlarsa ne diyecem peki üstad bi yardım edin bari oradan yırtalım:D
adimi kullanmislar dersin ama yinede yirtamazsin,tapelere takilan sneijder satilsin konusmalarim tamamen bir totemdi diyebilirsin ama yinede zor.yaparken dusunecektin

emrah polat'a suresiz MYC uygun gorulmustur itirazi olan

gökha töre bjk de kiralamışlar 350 bin euro ya bjk

Töre'ye 900 bin euro yıllık ücret ve maç başı 10 bin euro ödeyecek.

gokhan_imza.jpg

ayakkabı :asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt