Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarin en gec persembe kap aciklamasi bekliyorum

Son haberlerden sonra carlinhosun GS a gelmeyeceğini düşünen mi vardı ?

Yokmu şöyle kimsenin konuşmadığı bilmediği bitmesi muhtemel bir transfer haberi verecek duyumcu

Yada Kerim Frei ve Jem karacan hakkında % 70 80 güvenilirlikle bilgi paylaşacak biri geliolar mı gelmiyorlar mı ?

Kaçırmadim kimden geldiğini çok net biliyorum istersen aramızda kalsin :D(Kaynak sağlam)

Hayır yani benim kızdığım başka kişilerin başka forumda verdiği bilgiyi,burada 10 dk sonra kaynak kendim diyip yazman.İnsanları yanıltman.Hoş değil.Eline ne geçicek böyle insanları kaynak kendim dediğinizde onu anlamıyorum.

liste olayı ne zaman açıklancak şuanda 7 öğretmen arkadaş benden son dk haberi bekliyor :D

Biraz önce 100 kere yazdim geriye dönüp bakabilirsiniz
Son haberlerden sonra carlinhosun GS a gelmeyeceğini düşünen mi vardı ?

Yokmu şöyle kimsenin konuşmadığı bilmediği bitmesi muhtemel bir transfer haberi verecek duyumcu

Yada Kerim Frei ve Jem karacan hakkında % 70 80 güvenilirlikle bilgi paylaşacak biri geliolar mı gelmiyorlar mı ?

Kendim işte kaynak özeride tanirim
Hayır yani benim kızdığım başka kişilerin başka forumda verdiği bilgiyi,burada 10 dk sonra kaynak kendim diyip yazman.İnsanları yanıltman.Hoş değil.Eline ne geçicek böyle insanları kaynak kendim dediğinizde onu anlamıyorum.

carlinhos u zaten rakamlarıyla 365g24s açıklamıştı, nani carlinhos melo kerim jem bunlar harici ismi geçmeyen birilerinin duyumu yok mu

fenerbahce sampiyonlar liginde bence meirelesle oynamalı

Spiker hangi sampiyonlar ligi:asd:

Carlinhosada icin isinmadi tabi senin :D

Bunlar (Cine5) sikecilerin nasil performans ortaya koyacagina PTT 1.ligde hangi takimlari zorlayacaklarini konussalar ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt