Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
-Merhaba abi
-Merhaba abi
)))))))))))))))))
![]()
:lol::lol:
-Merhaba abi
-Merhaba abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
:lol::lol:
derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.

Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.
türkcesini bile anlamadim
sen bidaha net bi sekilde türkce yaz, ben yardimci olurum/forumca oluruz
Ben anladim beyler. Almancasini da yazdik iste.
Seit ungefähr 4 (vier) Monaten warte ich auf meinen Termin.

Mein Termin kommt nicht aus vier monaten
termin gelmedi fln yaziyor, bende nasil "nicht kommen"...
orda "4 Aydir bi termin/bulusma BEKLYIORUM" yazsa, jeton hemen düsecek![]()
Mein Termin kommt nicht aus vier monaten
Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.
Er erwartet wahrscheinlich eine Einladung oder so. Oder mit Termin ist was anderes gemeint als wir es verstanden haben![]()
Er erwartet wahrscheinlich eine Einladung oder so. Oder mit Termin ist was anderes gemeint als wir es verstanden haben![]()
Ben anladim beyler. Almancasini da yazdik iste.
Seit ungefähr 4 (vier) Monaten warte ich auf meinen Termin.
Zugang hast du deine internet konnektieren hat gestoppt als du ist postet schlect messagieren
Ich warte bereits seit geraumer Zeit auf meinem Termin,den ich schon vor ca. 4 Monaten beantragt habe.
___
Vielleicht so,wobei es fragwürdig ist was er nun meint...![]()
Bi ara gel sana almanca ögretirim HC
Yaklasik 4 aydir terminimi(belirlenen zamani/durusma gününü) bekliyorum.
Was sagst du, Herr Dunkof
Ich sprecht sehr gut Deutsch. Ich hat gehen zu das Goethe Institute fur acht jahre