Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ich warte bereits seit geraumer Zeit auf meinem Termin,den ich schon vor ca. 4 Monaten beantragt habe.

___

Vielleicht so,wobei es fragwürdig ist was er nun meint... :D

Was ist das? Kein Deutsch

Das ist Fransozich? Herr Nuri

Warum nicht du sprecht Deutsch aber du sprecht Fransozich

Beyler diyeceğim ki '4 aydır randevu kağıdı gelecek (yani termin kağıdı gelecek) ama hala gelmedi' almancası nedir bunun

Heralde, Er wartet seit 4 Monaten darauf um überhaupt einen Termin zubekommen. << google translate

Ich möchte sie darauf hinweisen, dass ich seit, bezogen auf ein Zeitfenster von 4 Monaten, inclusive dem Tag der Termin Bewilligung, auf einen Termin, zugehörig ihrer Behörde, warte.

ya aman yanlis anlama beni.. soy ismin gercekmi yoksa takmami kardes :) merak ettim . sormasam catlacam yemin ediyorum :D

Hocam soyismim aslında Gayıp . Ama sülale büyük oldugundan köyde bize herkes Gaybo sülalesi dediğinden öyle kaldı bende seviyorum kullanmayı.

Arada bazı yanlış anlayanlar çıkıyor ama onlarada cevabını veriyoruz .

Bu lafım arife değil.

Beyler diyeceğim ki '4 aydır randevu kağıdı gelecek (yani termin kağıdı gelecek) ama hala gelmedi' almancası nedir bunun

En basit sekilde: Seit ungefährt 4 (vier) Monaten warte ich auf meinen Termin.

Veya: Vor 4 Monaten habe ich einen Termin beantragt und warte immer noch auf eine Rückmeldung.

Ich möchte sie darauf hinweisen, dass ich seit, bezogen auf ein Zeitfenster von 4 Monaten, inclusive dem Tag der Termin Bewilligung, auf einen Termin, zugehörig ihrer Behörde, warte.

uzun değil mi Arif bunu mu söylemem lazım ordaki görevliye

Hocam soyismim aslında Gayıp . Ama sülale büyük oldugundan köyde bize herkes Gaybo sülalesi dediğinden öyle kaldı bende seviyorum kullanmayı.

Bu lafım arife değil.

Ilginc ama bu lakabi gönüllü kullanman :))

Bu lafım arife değil.

ama avrupaya cikayim deme o zaman kardes :D köyde möyde kimse ters anlamaz herhalde. ama ben almanyadayim mesela. yani biraz tuhaf oldu.

neyse sen sorun etmiyorsan ki etmiyorsun o zaman zaten sorun yok. baskalari ne derse desin. :)

Lan dalgami geciyorsunuz adamla Arif ne yapiyorsunuz siz ya :o

Adama belirli seviyde cümle kurunda karsisindaki almancayi iyi bilemdigini anlasin yani. Formel olmayalim lütfen, yoksa konusma yüksek seviyelerde devam eder.

Ich warten machen 4 Monate auf eines Termin. bei mir sagen 4 Monate vorher aber keines kommen so. En basit bu sekilde iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt