Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Twitter'daki Derwall ben değilim. Alıntı yapamıyorum, kusura bakmayın. :)

Ya yeni bi federasyon gelirse şu sınırı komple kaldırsa çok iyi olacak..Veya en azından AB oyuncularına serbest olsa 10 numara olur..Ha ama bu bile olsa almayız zaten, o kesin..Kerim de gelmesine gelsin ama ilk 11 de oynayacak kapasitesi var mı emin değilim pek..Ama iyi bi alternatif olabilir gibi duruyor[/QUOTE

kapasite varda tam olarak ne yapar bende bilmiyorum. 6 arti 2 olacagina direk 7 olsun yedek yabanci olmasin daha iyi.:D en azindan bu sene tamamen kaldirilmaz.

Bana öyle geliyor ki federasyonun feneri kollamasından dolayı hepimiz komple ceza yiyecez ve en zararlı biz cıkacaz.Acıklamalar da o yönde.Lan tüpçü defol artık!!

Ya yeni bi federasyon gelirse şu sınırı komple kaldırsa çok iyi olacak..Veya en azından AB oyuncularına serbest olsa 10 numara olur..Ha ama bu bile olsa almayız zaten, o kesin..Kerim de gelmesine gelsin ama ilk 11 de oynayacak kapasitesi var mı emin değilim pek..Ama iyi bi alternatif olabilir gibi duruyor[/QUOTE

kapasite varda tam olarak ne yapar bende bilmiyorum. 6 arti 2 olacagina direk 7 olsun yedek yabanci olmasin daha iyi.:D en azindan bu sene tamamen kaldirilmaz.

Ya benimde isteğim direk 8 olması artısız eksisiz :D İstediğin gibi kullan 8 yabancıyı, ister hepsini sahaya sür ister kulübeye at, şu artılardan bi kurtulsak çok iyi olacak da, önce tüpçünün gitmesi lazım tabi.

yeri değil ama bişey sorcam.haziran ayındaki harbiye konserleri iptal olmuş.bileti geri iade edip paramızı alabilirmiyiz biletixden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt