Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
kaynak
kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dün söylemiştim imzaların atildığıni
kardeş adın soyadın acayip çağrışım yaptı geçenlerde ardanın umreye gideceğini duydum![]()
doğru abi![]()
umreden sonra da fenere gitcekmiş![]()
Abi adam Cemaatci![]()
Ya yeni bi federasyon gelirse şu sınırı komple kaldırsa çok iyi olacak..Veya en azından AB oyuncularına serbest olsa 10 numara olur..Ha ama bu bile olsa almayız zaten, o kesin..Kerim de gelmesine gelsin ama ilk 11 de oynayacak kapasitesi var mı emin değilim pek..Ama iyi bi alternatif olabilir gibi duruyor[/QUOTE
kapasite varda tam olarak ne yapar bende bilmiyorum. 6 arti 2 olacagina direk 7 olsun yedek yabanci olmasin daha iyi.en azindan bu sene tamamen kaldirilmaz.
Herkes frei diyor ama freiyi alamicaz bence jem karacanı alacak bizimkiler. Frei için fulham iyi para istiyor
Ya yeni bi federasyon gelirse şu sınırı komple kaldırsa çok iyi olacak..Veya en azından AB oyuncularına serbest olsa 10 numara olur..Ha ama bu bile olsa almayız zaten, o kesin..Kerim de gelmesine gelsin ama ilk 11 de oynayacak kapasitesi var mı emin değilim pek..Ama iyi bi alternatif olabilir gibi duruyor[/QUOTE
kapasite varda tam olarak ne yapar bende bilmiyorum. 6 arti 2 olacagina direk 7 olsun yedek yabanci olmasin daha iyi.en azindan bu sene tamamen kaldirilmaz.
Ya benimde isteğim direk 8 olması artısız eksisizİstediğin gibi kullan 8 yabancıyı, ister hepsini sahaya sür ister kulübeye at, şu artılardan bi kurtulsak çok iyi olacak da, önce tüpçünün gitmesi lazım tabi.
Bana öyle geliyor ki federasyonun feneri kollamasından dolayı hepimiz komple ceza yiyecez ve en zararlı biz cıkacaz.Acıklamalar da o yönde.Lan tüpçü defol artık!!
öyle bişeyin olma olasiligi yok.
yeri değil ama bişey sorcam.haziran ayındaki harbiye konserleri iptal olmuş.bileti geri iade edip paramızı alabilirmiyiz biletixden?