Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Var bence kardeşim .Başbakan bile o sene demedi mi İngilterenin zamanında yaptıgını yaparız diye.Hem TFF feneri kolladıgi için cezayı totale kesebilir ki haklı da kendine göre

başbakani kim takar. o anca kendi halkina atarlanir. uefa dedigini yapmazsa federasyonu degiştirme yetkisi vardir. yani bize bişey olmaz. eger ceza alirlarsa paşa paşa verecekler. biz bunun için hukuk bürosuyla anlaşmiştik zaten.

carlinhos saat 4 te son maçına çıkıyo fluminenseyle..bari onu izleyelim :) gol atarak ayrılır belki :D

Bizim yeni elemanı izleyeyim diyeceğimde Brezilya ligide hiç çekilmiyor,kesin uyur kalırım.

Bu Brezilyalı milletinin de arası olmuyor. Ya sosyal, çok cana yakın sıcak insanlar oluyorlar ve böylece her gittikleri yere kolay uyum sağlıyorlar. Ya da daha içine kapanık, memleketlerine fazla bağlı yöresel tipler oluyorlar. Bana Carlinhos sanki 2. tip Brezilyalı topçulardan gibi geliyor. Bizde uyum sorunu yaşayabilir baya bir süre. Riera gibi zaman alabilir hatta verim vermesi. Gelirse eğer sabretmek de gerekebilir yani. Umarım yanılırım da Melo gibi anında adapte olan bir Brezilyalı çıkar kendisi.

Bu Brezilyalı milletinin de arası olmuyor. Ya sosyal, çok cana yakın sıcak insanlar oluyorlar ve böylece her gittikleri yere kolay uyum sağlıyorlar. Ya da daha içine kapanık, memleketlerine fazla bağlı yöresel tipler oluyorlar. Bana Carlinhos sanki 2. tip Brezilyalı topçulardan gibi geliyor. Bizde uyum sorunu yaşayabilir baya bir süre. Riera gibi zaman alabilir hatta verim vermesi. Gelirse eğer sabretmek de gerekebilir yani. Umarım yanılırım da Melo gibi anında adapte olan bir Brezilyalı çıkar kendisi.

Galatasaray bir aile havasi vardir

Tafarel +melo gibi ona destek cikacak vatandaslari vardir

drogba bile yardimci olur

bizim insanimiz genelikle sicak kanlidir ki bu brezilyalilara yakin bir insan tarzidir.

sonuc olarak zorluk cekecegini zanetmiyorum

carlinhosu alirlarsa birde melo tutulmali bu transferler olursa iyi, keske onun üzerine birde nani olsa.

daha 3 sene transfere gerek kalmaz.

ondan sonra genc takimdan gelen oyunculara bakilir.

Galatasaray bir aile havasi vardir

Tafarel +melo gibi ona destek cikacak vatandaslari vardir

drogba bile yardimci olur

bizim insanimiz genelikle sicak kanlidir ki bu brezilyalilara yakin bir insan tarzidir.

sonuc olarak zorluk cekecegini zanetmiyorum

Yalnız bahsettiğimiz adam Brezilya'dan hiç çıkmamış bir adam. 26 yaşına kadar ülkesinin dışında top oynamamış ayrıca. Avrupa futbolu hatta bilhassa Türk futbolu ona yabancı ve değişik gelebilir. Buna adapte olması bile zaman alır kanımca. Florya'nın havası en büyük güvencemiz tabi yabancılar için özellikle ama adam nazlı, memleketçi biri belli. Uluslararası bir topçu değil. Tek ligde oynamış. Çok kalitelidir, tekniği fiziği vs. şöyledir böyledir diyen çok oldu bugüne kadar benim de futbolculuğundan şüphem yok ama birçok değişken var ve bu saydıklarım da performansında belirleyici olacaktır bence. Dediğim gibi umarım çabuk aşar bunları ve sol bek mevkimiz fark yaratan bir mevki olur sayesinde. Hele bir gelsin de önce ...

begendinmi peki erim

Ya 6+0+4 nedir ya ?

4 tane yabancıyı tribüne oturtmak ne demek. Hangi gerizekalı böyle bir teklifle federasyona gittide bu aptallarda onayladı akıl sır ermiyor.

Tribünde oturtmak için topçumu transfer ettirilir.

Koyun sürüsü hepsi resmen.

Böyle beyinsizleri Federasyon başkanlığına kulüp başkanlıgına getirirsek olacağı bu ..

Düşündükçe deli oluyorum.

Riera elmander amrabat ve (melo-eboue-carlinhos ) 3 lüsünden 1 i mutlaka tribüne olaya bakarmısın...

Bir yılda 10-15m euro para senede 10 maç belki oynamicak adamlara gitmiş olacak :(

muslera

eboue/sarb ----- semih ----- chedjou ----- riera

inan ----- melo ----- sneijder

burak--- drogba ----- fray​

abow carlinhos un macini izleyip fikir paylasiriz demistim kimse yok millet ölmüs 12 üye 20 konuk :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt