Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler uyum sürecinde problem yasayacak olan Carlinhos degil rakip takimoyunculari. Bu kadar cabuk ve hücumcu bir bekle daha önce karsilasmadi bizim ligdeki oyuncular.

Bu arada 26 yasina kadar cikmamis olmasinin sebebi kötü oyuncu olmasi degil Brezilya takimlarinda son yillarda baslayan mentalite degisimi, oyuncu üretip satma modelinden yerel basarilar kazanma amacli takimlar kurmaya basladilar, iyi maaslar veriyorlar hatta bazi yildiz oyunculari geri döndürüyorlar.

Carlinhos zaten biraz gec parladi ve zaten son ikiyildir satmiyor takimi. Sanirim oyuncu kendisi avrupa istedigi icin sonunda ayrilacak. Merak etmeyin fiyatina oranla cok daha iyi bir oyuncu.

birde Burak'dan kanat olmaz reyiz ,Topla iliskisi mâlum :(

kanat degil burak iste yaw oyle dolanacak ilerde serbes.

kendini Fulhamda kanitliyamadi

birde koskoca Galatasaydan bahsediyoruz ,Fulhamla bir mi ? Milli takimdada farketmistim bence Kerim Frei da bir seyler eksik Mental acidan like Gökhan Töre a little bit

sezon oncesi gecirirse is yapabilir colaktan kotu degil ya. colak koskoca sezon as adam oldu gs'de nihayetinde

fray'i inceledim biraz bnc baya yetenekli bi herif. tr'de oynar yani min cl'de amrabat ta var gideriz bi sekilde

sezon oncesi gecirirse is yapabilir colaktan kotu degil ya. colak koskoca sezon as adam oldu gs'de nihayetinde

fray'i inceledim biraz bnc baya yetenekli bi herif. tr'de oynar yani min cl'de amrabat ta var gideriz bi sekilde

Emre Colak bence aslinda o kadar kötü degil

bir önceki sezonu hatirlarsan Necatiyle,iyi bir Melo ve Selcukla muhtesem anlasiyordu

bu sene yaninda pas yapacak ve ona oyun icinde destek verecek adam fazla yoktu

Amrabat 2 Milyona gitsin raziyim

Kerim Frei patlama yapabilir o Potansiyel var onda buna bende inaniyorum ama Galatasarayi kaldirmayabilir ondan cekiniyorum

Vay Brezilya'da da mi ulusal mars caliniyordu mac öncesi bilmiyordum, sadece bize özgü bir sey zannediyordum hep.

1010434_10152939893120164_2094967046_n.jpg

Şedsu GALATASARAY SK yapmış

Grand fandu LOSC :S

Kardesim Galatasaray'da oynuyorsan oraya grand fan du galatasaray yaz losc falan ne ayak bu ??!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt