Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız Fluminense'de ki ön libero tam bir kütük, herif bide takım kaptanı 5 numara :asd:

Barış Özbek'i hatırlattı bana gece gece...

Melo çok büyük oyuncu gerçekten. :ayatollah:

Carlinhos'a gelince daha öncede dedim vasat bir topçu umarım beni yanıltır. :SS:

Rafael Sobis gecen macta da süper bir gol atmisti. Bu macta yaklasik 25-30 metreden frikik golü atti.

Yalnız Fluminense'de ki ön libero tam bir kütük, herif bide takım kaptanı 5 numara :asd:

Barış Özbek'i hatırlattı bana gece gece...

Melo çok büyük oyuncu gerçekten. :ayatollah:

Carlinhos'a gelince daha öncede dedim vasat bir topçu umarım beni yanıltır. :SS:

Neye göre vasat ?

Carlinhos'un kanat yine delik deşik tabi.

Otoban yaptılar bizimkine.

Re: Transfer Nöbeti

Algıda seçicilik diyelim biz ona, sen sadece maç izlersin ama ben onu daha farklı değerlendiririm kafanı yorma sabah sabah sen git yat.

Hee öyle izlerim onun için 10 küsür maçını izleyip. Bir sürü analiz yaptım hakkında. Senin yaptığını bildiğini savunmak. Iyi oynasa bile kötü oynadı diyenlerdensin.

2-3 maç izlemekle oyuncu değerlendirilmez. Bir de Carlinhos sürekli atağa çıktığı için yerini zaman zaman yadırgaması gayet doğal. Taktiksel anlamında o boşluğu başka takım arkadaşı kapatıyor.

Amrabat bir carlinhos 2 olcak eldeki patlayan bombalar konusunda bence

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Hee öyle izlerim onun için 10 küsür maçını izleyip. Bir sürü analiz yaptım hakkında. Senin yaptığını bildiğini savunmak. Iyi oynasa bile kötü oynadı diyenlerdensin.

2-3 maç izlemekle oyuncu değerlendirilmez. Bir de Carlinhos sürekli atağa çıktığı için yerini zaman zaman yadırgaması gayet doğal. Taktiksel anlamında o boşluğu başka takım arkadaşı kapatıyor.

Bunun maç izlemeyle falan alakası yok adam vasat her halinden belli bu.Bende adamın en az 5 maçını izledim.

Sürekli atağa çıkacak diye savunmayı yabana atarsa zaten bizim aradığımız adam değil işte sen bunu idrak etmekte zorlanıyorsun.

Eboue'de çıkıyor ama defansınıda yapıyor şimdi adam geldiğinde sol stoper yani büyük ihtimal Chedjou onun yüzünden çok küfür yiyecek.

Israrla savuyordunda geçen maç niye geri adım attın tüm forum kötülerken.

Neyse uzatmayalım gelince zaten ak g.t kara g.t ortaya çıkar merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt