Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bunun maç izlemeyle falan alakası yok adam vasat her halinden belli bu.Bende adamın en az 5 maçını izledim.

Sürekli atağa çıkacak diye savunmayı yabana atarsa zaten bizim aradığımız adam değil işte sen bunu idrak etmekte zorlanıyorsun.

Eboue'de çıkıyor ama defansınıda yapıyor şimdi adam geldiğinde sol stoper yani büyük ihtimal Chedjou onun yüzünden çok küfür yiyecek.

Israrla savuyordunda geçen maç niye geri adım attın tüm forum kötülerken.

Neyse uzatmayalım gelince zaten ak g.t kara g.t ortaya çıkar merak etme.

:D ben mi geri adim attim adam gecen macta Fluminense adina en iyi oyuncuydu Hollandali spiker sürekli övüyordu. Iste bunu demek istiyorum. Iyi olsa bile kötüleyeceksin yoksa "futbol bilgin" sarsilmis olacak.

Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim Riera yada Eboue olsa bile sadece ortayi engellemek icin ayak koyar, adam resmen kayarak girdi.

:D ben mi geri adim attim adam gecen macta Fluminense adina en iyi oyuncuydu Hollandali spiker sürekli övüyordu. Iste bunu demek istiyorum. Iyi olsa bile kötüleyeceksin yoksa "futbol bilgin" sarsilmis olacak.

Demedim mi güzel kardeşim "ben illa alalım demiyorum ama yönetim parayı ekonomik kullanıp solbeke para harcamak istemiyordur"

Buna benzer bir cevap yazdın çünkü forumdaki çogu üye kademe hatalarını gördü.Sırf hücumda iki top yardırıyor diye defansı leş bir solbeke para yatırmak tamamen saçmalık.

Gerçi sizin gibi futbol bilginleri için topçu yardırsında gerisi önemli değil.Adam asıl görevini yapmıyor sol stoperin anası ağlıyor her maç açığını kapatıcam diye sen neden bahsediyorsun?

Demedim mi güzel kardeşim "ben illa alalım demiyorum ama yönetim parayı ekonomik kullanıp solbeke para harcamak istemiyordur"

Buna benzer bir cevap yazdın çünkü forumdaki çogu üye kademe hatalarını gördü.Sırf hücumda iki top yardırıyor diye defansı leş bir solbeke para yatırmak tamamen saçmalık.

Gerçi sizin gibi futbol bilginleri için topçu yardırsında gerisi önemli değil.Adam asıl görevini yapmıyor sol stoperin anası ağlıyor her maç açığını kapatıcam diye sen neden bahsediyorsun?

:b5: Kusura bakma renktas seninle daha fazla tartismayacagim zaman kaybi olur kendi adima mac izliyoruz.

o sistemle alakali olaabilir nurullah. gerideyken iyi hamleler yapabiliyor. daha çok hücuma yönelik oynuyor.

di
kkat ettimde bu adam sol açikta oynayabilir.

:b5: Kusura bakma renktas seninle daha fazla tartismayacagim zaman kaybi olur kendi adima mac izliyoruz.

:D tabi canım sen bak keyfine büyük scout.

Tartışacak bir durum yok zaten adam ortada köy liginde yardırmak CL'de yardırmaya benzemez kaldı ki o kanadınıda adamın otobana çevirirler haberin bile olmaz.

Sen hala top gelsede yardırsa diye beklersin.

:D tabi canım sen bak keyfine büyük scout.

Tartışacak bir durum yok zaten adam ortada köy liginde yardırmak CL'de yardırmaya benzemez kaldı ki o kanadınıda adamın otobana çevirirler haberin bile olmaz.

Sen hala top gelsede yardırsa diye beklersin.

Senin begendigin 5 tane bizim alabilecegimiz sol bek söylede bakalim futboldan ne kadar anliyorsun görelim.

o sistemle alakali olaabilir nurullah. gerideyken iyi hamleler yapabiliyor. daha çok hücuma yönelik oynuyor.

di
kkat ettimde bu adam sol açikta oynayabilir.

Abi sistem olabilir ben demiyorum ki adam hep ilerde duruyor hiç defans yapmıyor.

Top rakipteyken adama iyi bak abi.Mesela ilerde topu kaptırıyorlarya forvetleri saymazsak geriye en son dönen adamlardan biri.

Topla köy liginde yardırabilir ben bırak CL'de zorlanmayı bizim ligte bile çok zorlanacağını düşünüyorum.Zaten çoğu takım bize karşı kapanıyor açık alan bırakmıyorlar buda çıkarsa contradan çok canımızı yakarlar.

Ben fikrimi beyan ediyorum bu arkadaş 2-3 gündür benden alıntı yapıp duruyor.Sonrada kalkmış bana körü kürüne savunuyorsun diyor.

Konuşuncada tamam deyip geri adım atıyor.Neyse abi hayırlı sabahlar sana..

Carlinhos zeki futbolcudur. Sabri gibi ofansif anlamda ne yapacagini bilmeyen tiplerden degil. Sabri bile anamizin liginde zaman zaman is yapiyorsa Carlinhos fazlasiyla yapar. Zaten 10 mac izleyip Carlinhos'un taktiksel anlaminda sürekli kanat gibi oynayip acigini sol stoper ve sol orta saha kapatmadigini görmüyorsaniz eyvallah.

Carlinhos zeki futbolcudur. Sabri gibi ofansif anlamda ne yapacagini bilmeyen tiplerden degil. Sabri bile anamizin liginde zaman zaman is yapiyorsa Carlinhos fazlasiyla yapar. Zaten 10 mac izleyip Carlinhos'un taktiksel anlaminda sürekli kanat gibi oynayip acigini sol stoper ve sol orta saha kapatmadigini görmüyorsaniz eyvallah.

hamit konusundaki fikirlerini icazet edermisiniz

Ayrica biz Riera'nin temposuzlugundan sikayet ediyoruz mevcut sistemde iki bekin rolü cok önemli. Kanatsiz sistemde oynadigimiz icin sol bekin hücum gücü yüksek olmali. Hücum gücü yüksek demek sadece bindirmek degil ayni zamanda son dokunuslarin zekice olmasi anlamina gelir. Yoksa ben ne yapayim at gibi kosuyor diye hizli bir sol beki.

Abi sistem olabilir ben demiyorum ki adam hep ilerde duruyor hiç defans yapmıyor.

Top rakipteyken adama iyi bak abi.Mesela ilerde topu kaptırıyorlarya forvetleri saymazsak geriye en son dönen adamlardan biri.

Topla köy liginde yardırabilir ben bırak CL'de zorlanmayı bizim ligte bile çok zorlanacağını düşünüyorum.Zaten çoğu takım bize karşı kapanıyor açık alan bırakmıyorlar buda çıkarsa contradan çok canımızı yakarlar.

Ben fikrimi beyan ediyorum bu arkadaş 2-3 gündür benden alıntı yapıp duruyor.Sonrada kalkmış bana körü kürüne savunuyorsun diyor.

Konuşuncada tamam deyip geri adım atıyor.Neyse abi hayırlı sabahlar sana..

yok yani bütün ataklarini soldan yapiyorlar. 3-5-2 gibi oluyorlar. orta saha gibi oynuyor. şampiyonlar liginde bukadar gelgit yapamaz zaten. bence sistemle alakali. neyse sanada iyi sabahlar nurullah kardeşim. sinir yapma fazla:yenieek:

ulen tam gol oldu yayin gitti:o

hamit konusundaki fikirlerini icazet edermisiniz

Eskiden cok begenirdim. 2008 Avrupa Sampiyonasinda sonra sakatlik belasindan bir türlü kurtulamadi zaman zaman iyi isler yapsa bile cok agirlasti. Üstüne bir de gecen sene agir bir bel operasyonu gecirmis. Acikcasi gectigimiz sezon bir kac mac disinda begenmedim. 0 Agility neredeyse. Bir umut gelecek sezon daha iyi olacagini düsünüyorum. Bu sezon onun icin antrenman olmustur umarim (sürekli mac yaptigi icin).

Zaten gelince belli olacak ben isterim ki yanılayım ve başarılı olsun bende çıkar sezon sonu özürümü dilerim gerekli kişilerden savunanlarında futbol bilgisini daha fazla dikkate alırım.

Sonuçta bizim takıma gelicek sırf dediklerim çıksın diye destek vermeyen tiplerden değilim bilen bilir zaten ama eleştirimizide yaparız kendi çapımızda.

Neyse uzatmayalım.Şimdiden hayırlı olsun camiamıza.

Carlinhos'a bak be macin 85. dakikasi 6 gün icinde (1 mac 45 dakika boyunca 10 kisi oynayip kazandilar) 3. mac ve adam nasil yardirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt