Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eskiden cok begenirdim. 2008 Avrupa Sampiyonasinda sonra sakatlik belasindan bir türlü kurtulamadi zaman zaman iyi isler yapsa bile cok agirlasti. Üstüne bir de gecen sene agir bir bel operasyonu gecirmis. Acikcasi gectigimiz sezon bir kac mac disinda begenmedim. 0 Agility neredeyse. Bir umut gelecek sezon daha iyi olacagini düsünüyorum. Bu sezon onun icin antrenman olmustur umarim (sürekli mac yaptigi icin).

ok futbol yetine inandim c.hos konusundaki yorumlarini inceleyecem :ka19:

Abartisiz söylüyorum gerci burada Carlinhos'u begenmeyenler izlememistir ama yinede belirteyim. Motor takmis gibi yardirdi. Bu arada spiker Carlinhos'un Fluminense formasi ile son dakikalari gibi bir seyler dedi ardindan Galatasaray dedi.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Yuh be aranizda bir kelime Portekizce bilen yok mu adam mactan sonra röpörtaj verdi, spiker yine bir seyler anlatti.

Ben Transferlerden çok elimizdeki fazla yabancılardan nasıl kurtulucaz onu düşünüyorum..

Riera , Elmander , Ufja , Dany

Luis Fabiano az once gol atti. Spiker Galatasaray Olympiacos dedi :confused: Acaba gercekten ilgilendiyimiz dogru mu?

Sao Paulo İkinci Başkanı Jesus Lopez Fox Sports Radyo'ya yaptığı açıklamada, Galatasaray adını vermeden Türkiye'den de teklif olduğunu söyledi ve ''Kadroda bazı değişiklikler olabilir. Bazı isimler ayrılabilir, yerlerine yenileri gelebilir. Transfer döneminde böyle kararlar almak gerekebiliyor. Luis Fabiano da önemsediğimiz ve kulüp tarihinin en iyi forvetlerinden biri. Yunanistan ve Türkiye'den bazı görüşmelerimiz oldu ancak bize iletilen teklifler, beklediğimizin oldukça altında'' ifadelerini kullandı.

resize.php

Amrabat + 10 verelim olsun bitsin şaka bir yana ciddi iyi oyuncu bu kadroda iş yapar forvetler iyi şampiyonlar ligi tecrübeside var ama bizimkiler Ahmet İlhan falan isterler.

bu payet tuhafima gitti biraz acikcasi. fransa perfomansi muthis bir kanat oyuncusu icin ama sampionlar ligi perfomansi istatistikleride bir okadar berbat. 6 macda 1 asist sadece...

Edit: sadece 300 dk oynamis ama 6 macda. bunuda eklemek gerekir

Edit2: bütün sezonlarina bakdim. istatistik olarak yani. bir guiza benzetim vallahi :) 1 sene daha en az beklemek gerekir diye düsünüyorum bu oyuncuda tam emin olmak icin. azda piyasada degeri yok arkadasin.

resize.php

RALF'i detaylı izleyen varmı?

[video=youtube;kMICuGgjgo8]https://www.youtube.com/watch?v=kMICuGgjgo8[/video]

Melo olmazsa stepne olarak anlaşılmış...

Re: Transfer Nöbeti

bu payet tuhafima gitti biraz acikcasi. fransa perfomansi muthis bir kanat oyuncusu icin ama sampionlar ligi perfomansi istatistikleride bir okadar berbat. 6 macda 1 asist sadece...

Edit: sadece 300 dk oynamis ama 6 macda. bunuda eklemek gerekir

Edit2: bütün sezonlarina bakdim. istatistik olarak yani. bir guiza benzetim vallahi :) 1 sene daha en az beklemek gerekir diye düsünüyorum bu oyuncuda tam emin olmak icin. azda piyasada degeri yok arkadasin.

Lille ŞL'de zaten takım olarak varlık göstermedi. Bence oyuncunun bireysel performansına bakmadan önce takım olarak ne yaptıklarına bakmak lazım.

Payet kaliteli adam Chedjou'yu izlerken bunu çok net gördüm.

Kampa kadar Melo,sol bek , Umut ve Kerim'in transferlerinin bitmesi lazım.

Yabancı kanat için ise doğru düzgün bir tff lazım.Bu yabancı sınırı ile büyük başarılar hayal.

carlinhos işi de aynı melo işine döndü..

alıyorsan al, almıyorsan git başka isimlere bak.

en gıcık kaptığım durum bu. bir futbolcu ile aylardı görüşüp hala netleştiremiyorsan, transfer sezonu açılmış. bırak alma bu tarz adamları.. uğraşma git başka adam al..

Tribun Dergi ‏@tribundergi 1 sa

Unal Aysal: "Transferde acele etmiyoruz. Gozumuz U20 Dunya Kupasi'nda olacak"

Kesinlikle iyi bir hamle olur...Yabancı sınırı vs var ama geleceğin en azından bir yeteneği alınmalı yabancı da olsa...Göze batan Türk olursa toplarız zaten hemen...Ama en az bir kaliteli potansiyelli yabancı riskine girmeliyiz.

Nereden çıktı bu Brezilya sevdası Ralf kimdir? Yabancı sınırı var kardeşim,kesin işler yapalım. Şansa bırakmayalım işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt