Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener'e ceza falan gelmez,bilhakis ödül verirler.Birkaç işadamı birleşip imece usülü Sow transferinde olduğu gibi iyi bir yabancı oyuncu alırlar işte buu bitti gitti.Fener'e ceza gelecek diye transferi yavaşlatan biziz ama adamlar bizden fazla düşünmüyor bu konuyu işlerine bakıyorlar.Bizimde işimize bakmamız lazım.

bizimkiler fener ceza alacak diye transferi yavaştan alıyorlarsa hemen o koltuğu bıraksınlar. bizim amacımız avrupa. kısacası yok öyle bir şey bence. transferler seçim sonrası pıt pıt düşer.

Galatasaray Sportif A.Ş 'den Duyuru

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif A.Ş.yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırıcılığı suçlarının işlendiği iddiasıyla Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet nedeniyle yapılan suç duyurusuna ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun incelemeleri neticesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 13.06.2013 tarihli kararı ile suç unsurları bulunmadığından soruşturma konusu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilemeyeceğinden "Kovuşturmaya Yer Olmadığına" karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş

:yenieek:

6+0+4

6=muslera--eboue--chedjou--sol bek--sneijder--drogba

0=

4=dany--amrabat--melo--elmander

melo ile eboue rotasyona girerler birbirleriyle bir maçta eboue oynar diğerinde melo.

yabancılar seneye bunlar olacak yüksek ihtimal. o yüzden nani imiş, fabiano imiş bu haberlerin alayı yalan. işin matematiği ortada.

bizimkiler fener ceza alacak diye transferi yavaştan alıyorlarsa hemen o koltuğu bıraksınlar. bizim amacımız avrupa. kısacası yok öyle bir şey bence. transferler seçim sonrası pıt pıt düşer.

Valla hocam,Uefa olayı çıktı çıkalı,transfer haberleri veren eden herkes neredeyse durgunlaştı,bu işler çözülene kadar transfer işleri yavaşlar demeye başladı.Tam tersi asıl belanın içinde olan takım yavaşlamıyor,işlerine devam ediyor,bizimkiler böyle yapıyor,bende sinirleniyorum bu işe.Aynısını 2012 Ocak ayında da yaptılar,Fener'e eksi puan gelecek,Fener ceza alacak diye diye Necati ve Yiğit'i alıp kapattılar transferi.Ha Necati mükemmel katkı yaptı orası ayrı ama düşüncemiz çok yanlış.Asıl düşünmesi gereken takım düşünmüyor bunu biz düşünüyoruz.Tuhaf.

Ynt: Transfer Nöbeti

Feridin kanalinin verdigi habere mi inaniyorsunuZ

Karlibel diyordu medyanin bu tip bir pompalamasyona girecegini...

Yanli ali sen ise el atarsa durum ne olur onu bilmem bak iste....

Valla hocam,Uefa olayı çıktı çıkalı,transfer haberleri veren eden herkes neredeyse durgunlaştı,bu işler çözülene kadar transfer işleri yavaşlar demeye başladı.Tam tersi asıl belanın içinde olan takım yavaşlamıyor,işlerine devam ediyor,bizimkiler böyle yapıyor,bende sinirleniyorum bu işe.Aynısını 2012 Ocak ayında da yaptılar,Fener'e eksi puan gelecek,Fener ceza alacak diye diye Necati ve Yiğit'i alıp kapattılar transferi.Ha Necati mükemmel katkı yaptı orası ayrı ama düşüncemiz çok yanlış.Asıl düşünmesi gereken takım düşünmüyor bunu biz düşünüyoruz.Tuhaf.

böyle düşünüyorlarsa cidden yazık. ünal aysal kendi dediğiyle çelişiyor o zaman. adam avrupa'da başarı getireceğim diyor benim için avrupa önemli diyor. fb yüzünden transferleri yavaşlatıyorsa oturup bir düşünsün ben ne dedim ne yapıyorum diye.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Feridin kanalinin verdigi habere mi inaniyorsunuZ

Karlibel diyordu medyanin bu tip bir pompalamasyona girecegini...

Yanli ali sen ise el atarsa durum ne olur onu bilmem bak iste....

o ali sen iki senedir ne yapmista,simdi 10 gün icinde yapacak?

o bunagin zamani gecti artik,bügünlerde pantalonunu tek basina giyemiyor

bu sene pek transfer olmayacak gibi... Sol Bek - Melo - Kerim - Jem gelir transfer biter...

Son Dakika .. !

Serdal Adalı lıstesınde bulunan Doğan Küçükemre Eto'o'nun menejeri ile gorusurken ..

1002944_492940494116302_1275143325_n.jpg

:o:o

Nedir bu nöbetin hali böyle? Şampiyonluğumuzun üzerinden 1 ay geçti, Chedjou'dan başka transfer yok. :o KAP'a bildirseler de yine uzun süre görüşsünler, razıyım. :o

bu sessizlik hayra alamet degil gercekten chedjou ve erman kilic disinda henüz alinan veya satilan biri olmadi. 1.5 senedir carlinhos ve melo icin ugrasiyorlar. artik onuda yapmiyorlar galiba cünki yalan haber bile yok nöbet ölü. sampiyonlugun üzerinden 1 ay gecmis sadece bakiyorumda herkes unuttu vallahi

Fikret Orman: Vodafone ile yaptığımız anlaşma Türk Futbolu adına yapılan en büyük anlaşma olacak.

he he he

haydi be baskan yap bir Fly Emirates anlasma peeeeeeeeeeeeeeeeh :ayatollah:

Fikret Orman: Rakiplerimiz ile aramızdaki farkı sponsorluklarla kapatabiliriz

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt